Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Foxpost házhozszállítás segítség

Sziasztok! Még nem használtam sosem ezt az opciót, mindig automatából-automatába ment a csomag. Most úgy néz ki, lehet így kell feladnom csomagot, hogy automatából házhoz, azonban lenne néhány felmerülő kérdésem. Aki jártas a témában remélem tud nekem választ adni (: Szóval, olvastam a foxpost oldalán, hogy: "A küldemények kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 között történik" és "A kézbesítő a kézbesítés napján, telefonon egyeztetni fog a címzettel a kiszállítást megelőzően." Akinek küldöm olyankor dolgozik amikor kiszállítanák, és ezért a munkahelyi címére küldöm. De mi van ha pl. pont pénteken szállítanának, amikor előbb végez és 14:30-ig dolgozik csak, mert épp utána vinnék a példa kedvéért mondjuk 16 órakor, amikor már nincs bent. Nem szeretnénk ha pl. ilyen miatt visszaküldenék a csomagot. Mennyire rugalmasak és mennyivel a kiszállítás előtt telefonálnak egyeztetés miatt? Ilyen esetben, hogy ezt ki lehessen küszöbölni szerintetek meg lehet beszélni velük, hogy addig az időpontig kivigyék, vagy péntek helyett mondjuk akkor hétfőn vigyék ki? Előre is köszönöm a segítséget! (:
2017 05 04
SZia! Én még házhoz nem küldtem, de ha csütörtök-pénteken rakod be az automatába, akkor szerintem a hét elején szállítják ki és amúgy sem hiszem hogy szivóznának, futárok rugalmasak szoktak lenni tapasztalatom szerint:) De talán ír valaki neked akinek van tapasztalata:)
2017 05 04
Szia! Én se küldtem így, de viszont gls-nél rám telefonált a futár és abban az időpontban nem lettem volna otthon, amikor hozta volna a csomagot, így helyszín változtatás volt, munkahelyre kihozta. Szerintem ott is megoldható, hogyha esetleg nincs bent a címzett a munkahelyen, akkor megbeszélnek egy helyszínt, hogy hova vigye a futár. De hátha van egy konkrét eset is, aki írna neked:)
2017 05 04
Köszönöm az eddigi segítséget! Úgy néz ki, hogy meg tudjuk oldani az automatába küldést másik városba, ahol ismerőse menne a csomagért, de attól még kíváncsi vagyok még a fenti kérdésemre vonatkozóan, így akinek van tapasztalata, még szívesen várom a választ, mert bármikor lehet még ilyen esetem, vagy valaki másnak (:
2017 05 05
Én általában úgy "trükközöm" ki a rendszert, hogy eleve a feladást időzítem. ( DPD-nél fix 2 munkanap kiszállítás a feladástól, Foxpostnál általában 2-3 munkanap) így ha tudom, hogy a péntek biztosan nem jó a vásárlónak akkor csüt-pénteken adom fel , így már egészen biztosan csak a következő hét elején érkezik meg hozzá. Persze ez akkor nem jó ha valaki H-P kompletten olyan időpontban dolgozik, ami futár szempontjából nem szerencsés (pl:csak délelőttönként) és nincs más aki segíteni tudna neki (barátok,rokonok más címeken). de a Foxpost-osok nagyon nagyon rendesek ha segítségről van szó. Érdemes őket felhívni telefonon és érdeklődni hogy ilyenkor mit lehet tenni ( 06-1-999-0-369 ) Tapasztalatból csak a többi futárcégről tudok beszélni, ott a megrendelésnél ha beírom hogy 8:00-13:00 ig van a címzett a címen azt eddig mindig figyelembe vették. Ha emlékeim nem csalnak a Foxpost is GLS így szerintem ez náluk is működhet. (De a telefonálás a 100%)
2017 05 06
Plusz az nem tudom mennyire ide illő, de a futárokat általában nem igazán zavarja ha más veszi át a csomagot. Pl: nálunk rendszeresen van olyan hogy páromnak el kell mennie előbb a munkahelyéről, felhívja a futár hogy jönne és olyankor párom elmondja neki hogy nyugodtan adja le a cégébenmert neki el kelett mennie. (A kollégái simán átveszik neki) persze ez is csak akkor jó ha valaki nem egyedül dolgozik, vagy nem olyan a cég ahol erre nincs lehetőség
2017 05 06
De hogy még messzebbre menjek: az utcánkban rendszeresen jár a gls futár , és ha nem talál otthon valakit akkor becsönget a szomszédokhoz is és végigkérdez mindenkit hogy átvenné-e a csomagot (Mondjuk ez nem tudom mennyire szabályos, meg eléggé érdekes is) Én már többször vettem így át könyveket a szomszédunknak aki tudja hogy egész nap a munkahelyén van mégis mindig a lakcímére rendel mindent... :D
2017 05 06
Köszi az infókat KacatCica! (: Én most megúsztam a házig csomagküldést, mert végül meg tudjuk oldani az automatába is, de jó tudni ezeket amiket leírtál, ha máskor bármilyen futáros feladást kéne teljesítenem :)
2017 05 06