Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Furcsa kérések, furcsak "vásárlók" (szex?)

Sziasztok! Belefutottam az utóbbi hetekben két-három érdekes felhasználóba. A fehérneműről felvéve kérnek képet, pedig jelzem hogy nem jó rám... nyomatékos kérések vannak, hiába jelzem hogy nem fogom fotózni magam fehérneműben. Vagy a barátnője képét akarja átküldeni, hogy megállapítsam arról jó-e lenne rá a neki szánt fehérnemű. Ja, és persze csak meztelen fotója van róla. Ezek természetesen nem vásároltak még, nulla értékelésük akad. Kérdezem nincs valami "Jelentem" vagy ilyesmi lehetőség??
2017 05 23
Amikor a sokadik levélváltás is arra megy ki, azért az már siralmas.. Igyekszem nem ítélkezni elsőre, próbálok segíteni: adjon meg méretet, erre a válasz: ki van vágva minden fehérneműjéből a méret, stb.
2017 05 23
Szia! Adminnak jelezd, már nem ő az első ilyen itt...
2017 05 23
Amúgy szerintem direkt arra mennek, hogy vannak, akik nem is gondolják, hogy valami perverz alak a másik fél, és kedvesen / naivan küldenek nekik mindenféle fotókat, még egészen speciális kérésekre is.. :( :( (Főleg a fiatalabb még könnyebben átverhető lányokra utaznak ezzel gondolom..) Szánalmas az ilyen férfinek nem nevezhető alja ember.
2017 05 24
Köszi a válaszokat. Kicsit furcsállom hogy nincs moderátor.. Én egy másik helyen admin-moderátor vagyok, és minden hirdetést, minden levelet átnézünk, a visszaélések, bizarr esetek miatt, hogy arról szóljon az oldal, amiért létrejött és ne másról. Ahogy azt sem értem miért nem lehet használni a szűrő rendszert.. egyszerűen lehetetlenség megtalálni itt bármit, annyi nem-normális (csúnyábbat írnék) dobálja tele a hirdetéseit teljesen oda nem illő címkékkel.
2017 05 24
Ez a barátnős nekem is írt...
2017 05 24
Sziasztok!Nekem is írt ez a hölgy... Szeretné megvenni a fehérnemű szettet,de nem tudja jó-e rá. Kicsit furcsa volt,mert írta ha engem nem zavar csinál magáról meztelenül képet. Gondoltam,hogy vannak fura emberkék,mert hál istennek csak kettő írt nekem... Remélem valami szűrés lesz itt az oldalon.
2017 05 24
Sziasztok! Velem is volt ez, elkuldtem a melltartorol a katalogusos kepet nem volt jo... Leirtam neki, hogy nem szeretnek felveve kepet kesziteni, mivel kicsi. Azota semmi hir rola, szerencsere. Masik eset cipokrol kert felveve kepet, amit nem gondoltam, hogy para lenne. Aztan irogatott, hogy milyen jo alakom lehet a labam alapjan, es hogy szivesen megvenne a hasznalt harisnyamat.
2017 05 27
Jesszus, mik nincsenek.. Szerencsém van, eddig nem találkoztam ilyen emberekkel itt, de ezentúl odafigyelek jobban...
2017 05 27
Sziasztok, én épp ma fogtam gyanút, egyrészt új vagyok az oldalon, másrészt elég jóindulatú embernek tartom magam, szóval mivel egy másik város volt kiírva a "hölgynek", gondoltam, csak szeretné látni "felvéve" az eladó melltartómat.... aztán kérdezte, van-e még bikinim, bodym, vagy egyéb melltartóm, azt is fotóztam, de immár csak magában, ekkor kérte megint, hogy vegyem fel. Írtam az oldalon elérhető email címre, de nagyon hiányzik egy "jelentés" gomb a profilok mellől!
2017 05 31