Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Ebay, allis dolgok

Én felháborítónak tartom, hogy valaki megrendeli olcsón a dolgokat és itt eladja drágán.. Ma láttam egy bikinit, 3700ért árulja egy lány, és én ugyan azt rendeltem meg ebayről 1500!! ft-ért ingyen szállítással.. Én inkább várok rá 30 napot, mint hogy duplán megvegyem itt. és még nagyon sok ilyen van. Múltkor egy felsőt 5000ért láttam és szintén ebayen 1000 ft ... és sikerül eladniuk, és nyernek rajta .. nem értem miért jó átvágni az embereket?
2017 05 27
Hidd el, ezzel nem vagy egyedül. Én most egy teló tokot árulok, amit eszembe sincs jóval drágábban eladni, mint amennyiért én vettem. Sőt, ugyanannyiért árulom. Nem kell + haszon, megveszik, vissza kapom a cucc árát és én ezzel meg is vagyok elégedve.
2017 05 27
Igen, hasonló eset... Van egy gyönyörű, gyöngyös nyakláncom, amit októberben ebay árverésen(!!!) nyertem/vettem meg 50 centért - akkor kb 130 (!!!!!) forint összegért. Valamelyik nap belefutottam itt egy ugyanolyanba. Tudván, hogy milyen sérülékeny és kényes, a 130 Ft megérte (ingyen pk), de a csaj 3000-ért adja a mai napig... Azt hittem, lefordulok a székről, amikor megláttam... :D :D
2017 05 27
Szerintem ezen felesleges kiakadni,minden eladó annyiért ad mindent,amennyiért gondolja,ha elkelnek ezek a cuccok ennyiért,akkor mindenki csak nyer,a vevő is ,mert ha így okés neki, akkor nyilván nem tudja/nem akarja ebay-ről megrendelni. A boltok sem csinálnak mást,amiket árulnak előállítása,szállítása jó esetben ha a termék árának 20%át kiteszik.. :D
2017 05 27
Ezzel az a baj, hogyha a boltból elhozol valamit/rendelsz akkor már semmiképp nem éri meg az eredeti árát. Ha használod is akkor a felét kb. Én bikinit láttam 2400-ért (csak alsó rész) ami alin fele annyiba került. Direkt megnéztem gugli képkeresővel. :'D Én személy szerint inkább nézek másik terméket, biztos nem fogom megvenni a 2000 ft-os ruhát 5x annyiért.. ,:)
2017 05 29
> Emeseee: > Szerintem ezen felesleges kiakadni,minden eladó annyiért ad mindent,amennyiért gondolja,ha elkelnek ezek a cuccok ennyiért,akkor mindenki csak nyer,a vevő is ,mert ha így okés neki, akkor nyilván nem tudja/nem akarja ebay-ről megrendelni. > A boltok sem csinálnak mást,amiket árulnak előállítása,szállítása jó esetben ha a termék árának 20%át kiteszik.. :D Hát ez azért nem úgy működik hogy annyiért árulja,amennyiért szeretné,már csak azért is,mert az eredeti áránál többért nem adhatná el a terméket! Ezt nem okoskodásképpen írtam.
2017 05 31
> valaki1980: > > Emeseee: > > Szerintem ezen felesleges kiakadni,minden eladó annyiért ad mindent,amennyiért gondolja,ha elkelnek ezek a cuccok ennyiért,akkor mindenki csak nyer,a vevő is ,mert ha így okés neki, akkor nyilván nem tudja/nem akarja ebay-ről megrendelni. > > A boltok sem csinálnak mást,amiket árulnak előállítása,szállítása jó esetben ha a termék árának 20%át kiteszik.. :D > Hát ez azért nem úgy működik hogy annyiért árulja,amennyiért szeretné,már csak azért is,mert az eredeti áránál többért nem adhatná el a terméket! Ezt nem okoskodásképpen írtam. Dehogynem,csak bizonyos összegű éves (plusz)bevétel fölött kéne adóznia is stb,de az nem a vásárlók dolga,max. a NAV-é :D
2017 06 06
Az olyan eladükat én kerülöm inkább,de elégé szánalmas úgymond idáig lesüllyed(t) az emberi faj,és sajnálatos módon voltak/vannak/lesznek is olyanok,akik nincsenek tisztában az árakkal,s megveszik jóval többért,mint amennyit valójában ér a termék. De én úgy gondolom hogy többnyire olyanok folyamodnak ehhez a módszerhez,akik szegényebbek,így tehát valamilyen módon ugye plussz bevélre kell szert tennie,de akinek nem inge nem veszi magára... Ugyanis sok ilyen embert ismerek személy szerint,akik ezt a módszert alkalmazzák,tehát nem csak úgy írtam hogy írjak valamit.
2017 06 06