Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Miert csinaljatok ezt vasarlok?

Sziasztok! Szerintetek az korrekt dolog, ha le van beszelve egy talalkozo, elotte 10 perccel ir (amikor mar uton voltam), hogy kesni fog. Aztan nem valaszol az uzenetekre, hivasokat nem veszi fel, es vegul egyaltalan nem jon el a talalkozora? Miert csinaljatok ezt? (Nem az elso mar) Lehet irni elotte, hogy figyelj, megsem jo, de ez annyira nem korrekt dolog.
2017 05 27
Szia! Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled :( Egyáltalán nem korrekt dolog így viselkedni a másik emberrel. Azt még megérteném hogy 10 perccel előre szól csak , hogy késik (hiszen a vonat és tömegközlekedés is tud katasztrófa lenni, vagy dugó is lehet a városban) de hogy egyáltalán nem jön el és annyit se mond "bocs" az már tényleg pofátlanság :( Én is jártam már így többször is :( A kedvencem eddig az volt aki tudta hogy a szomszéd városból jövök (ami nem 2 utcányira van), direkt miatta, tél volt -20 fokokkal. Vártam rá a megbeszélt időpontban, a megbeszélt találkozó helyén (az ő városában) - sehol senki. Mondom jó, egy kicsit várok még hátha valami közbejött.. 10 perccel a megbeszélt időpont után hullára fagyva írtam neki egy sms-t hogy ugyan mégis mi történt vele? Erre írta, hogy fogászaton ül és még nem tudja mikor végez.... (Tudta jól hogy rég elmúlt az időpont amikor találkoznunk kellett volna, telefonozni ezek szerint tudott, de letört volna a keze ha ír egy sms-t vagy felhív, hogy bocs mégsem) Volt olyan is akit (szintén hasonlóan messziről másik városból beutazás, időpontra megérkezés, hiábavaló várakozás után) felhívtam, hogy jön-e vagy mi lesz, erre mérgesen !!! számon kérte, hogy miért ébresztettem fel! XDDD .... NA ez volt az a pont ahol eldöntöttem hogy többet személyesen semmit nem viszek el sehová...
2017 05 28
nekem a legelső adás-vételem lett volna erről az oldalról (én voltam az eladó), szintén így jártam....álltam a megbeszélt helyen, negyed órát vártam, hívtam de nem vette fel....haza is mentem, és csak utána kaptam az oldalon egy üzenetet tőle hogy mit tudom én milyen baja volt, blablabla....egyáltalán nem volt korrekt, csak a telóját kellett volna felvennie hogy megmondja hogy nem jön, közbejött valami vagy esetleg megmondja hogy mégse kell neki. hálég azóta ez nem fordult elő.
2017 05 28
Megertem, hogy igy dontottel. Felnek az emberek annyit mondani, hogy bocsi nem jo. Nyilvan nem tudok mit tenni, kicsit mergelodok rajta, de ez sokkal rosszabb. Azota semmi hir az illetorol. > KacatCica: > Szia! > Nagyon sajnálom, hogy ez történt veled :( Egyáltalán nem korrekt dolog így viselkedni a másik emberrel. Azt még megérteném hogy 10 perccel előre szól csak , hogy késik (hiszen a vonat és tömegközlekedés is tud katasztrófa lenni, vagy dugó is lehet a városban) de hogy egyáltalán nem jön el és annyit se mond "bocs" az már tényleg pofátlanság :( > Én is jártam már így többször is :( A kedvencem eddig az volt aki tudta hogy a szomszéd városból jövök (ami nem 2 utcányira van), direkt miatta, tél volt -20 fokokkal. Vártam rá a megbeszélt időpontban, a megbeszélt találkozó helyén (az ő városában) - sehol senki. Mondom jó, egy kicsit várok még hátha valami közbejött.. 10 perccel a megbeszélt időpont után hullára fagyva írtam neki egy sms-t hogy ugyan mégis mi történt vele? Erre írta, hogy fogászaton ül és még nem tudja mikor végez.... (Tudta jól hogy rég elmúlt az időpont amikor találkoznunk kellett volna, telefonozni ezek szerint tudott, de letört volna a keze ha ír egy sms-t vagy felhív, hogy bocs mégsem) > Volt olyan is akit (szintén hasonlóan messziről másik városból beutazás, időpontra megérkezés, hiábavaló várakozás után) felhívtam, hogy jön-e vagy mi lesz, erre mérgesen !!! számon kérte, hogy miért ébresztettem fel! XDDD .... > NA ez volt az a pont ahol eldöntöttem hogy többet személyesen semmit nem viszek el sehová...
2017 05 30
Sajnos rengeteg a megbízhatatlan ember, én azokat sem értem akik elkérik a számlaszámom majd eltűnnek végleg, miért nem írnak annyit hogy bocsi mégse veszem meg ? :D Meg a másik számomra felfoghatatlan sztori ( sajnos az elmúlt időszakban több is volt ) , hogy neki tetszik ez meg az de még külföldön van és rakjam el neki 3-4 hétre mire haza ér ....
2017 05 30
Hálistennek velem nem történt még olyan, hogy valaki nem jelent meg a találkozón, de azért sok inkorrekt emberbe futottam így is:D A kedvencem az, amikor valaki ír (kb 5 ruha miatt), hogy mindegyiket mérjem le, meg küldjek felvéve képet, aztán a fáradozásaim ellenére annyit se bír kinyögni hogy köszi nem kell. A másik illető aki egy hétig foglalja a ruhát, aztán mikor elküldöm a számlaszámom, eltűnik. Olyan is van, aki három hétig írogat hogy kell valami neki, de nem képes dűlőre jutni. Egyszer írt egy csaj hogy kell neki egy ruha, egész nap kérdezgetett mindenfélét, aztán eltűnt három napra, és utána teljesen lebaszott a lábamról, hogy eladtam:D Azt mondja úristen, tudtam hogy ez lesz, hihetetlen vagy... :'D Emberek, könyörgöm, tiszteljük egymás idejét. Ha nekem megtetszik valami, írok hogy szeretném, igyekszem minél előbb lebeszélni a találkozót, vagy utalni neki. Ha meggondolom magam, megtisztelem egy üzenettel, hogy bocsi mégsem szeretném, ne haragudj a kellemetlenségért.
2017 05 30
Az elején jártam még egy vásárlóval, hogy nem tudott szólni és ott vártam a megbeszélt helyen.. azóta több mint 100 találkozóm volt, ha valaki le is mondta, korrektül felhívott. Pont emiatt addig nem megyek el találkozóra míg számot nem cserélünk legalább. És a találkozó előtt fel is szoktam hívni, hogy mikor érek oda és miről ismer meg, így időben megtudnám ha késik/vagy mégse jönne el. 1 perc telefon megér annyit hogy ne utazzak feleslegesen.
2017 06 01
> Budapest: > Sajnos rengeteg a megbízhatatlan ember, én azokat sem értem akik elkérik a számlaszámom majd eltűnnek végleg, miért nem írnak annyit hogy bocsi mégse veszem meg ? :D Meg a másik számomra felfoghatatlan sztori ( sajnos az elmúlt időszakban több is volt ) , hogy neki tetszik ez meg az de még külföldön van és rakjam el neki 3-4 hétre mire haza ér .... Nekem is volt ilyen! Több terméket is foglalt hetekig, mert külföldön volt! A megbeszélt időpontban kerestem, amit ő írt ......-án tudunk találkozni itt-meg itt és közölte, hogy most meg azért nem tudja átvenni, mert neki műtétje volt! Mikor szóvá tettem, akkor meg ő volt felháborodva, hogy hogy képzelem, hogy ő műtve elindul. Nem az a baj, hanem az, hogy ha műtétje lett volna, akkor azt szerintem tudja már előtte egy hónappal és nem teszi oda a találkozót. Szóval kamuzott.
2017 06 08
Jaj de örülök,hogy itt is van sok ilyen... Ezért írtam be a profilomba, hogy postázok miután elutalta a pénzt. Nem budapesti vagyok, s még egy másik oldalon, ahol könyveket adtam el, belefutottam jó pár olyan vevőbe, hogy csak miattuk utaztam be Bp.-re, hogy a könyvet átadjam, és egyszerűen nem jelentek meg...úgyhogy inkább postázok, ajánlottan. Mondjuk itt még nem sikerült semmit eladnom ( azért gondolom köze van ahhoz, h nincs pozitív visszajelzésem,hisz új vagyok), de az kicsit zavar, hogy kiírtam a profilomra,hogy csere nem érdekel,mégis akik érdeklődnek, mind cserélni szeretnének. S ráadásul én azért javarészt új,bontatlan termékeket töltöttem fel, s olyanok akarnának cserélni,akiknél használt dolgok vannak,de olyan szinten, hogy az 50 ml-s parfümben van 5 ml az alján. S árban azért marhára nincsenek egy szinten... Nem máris reklamálni szeretnék, így újként, de azért ez nekem fura.
2017 07 31