Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Címkék nem normális használata csak engem zavar?

Nem tudok keresni az oldalon mert minden hülyeség kijön. Miért gondolják azt a lányok itt, hogy majd megveszem az ő cuccaikat, ha nem is olyat keresek...??? Ne haragudjatok, de jeleztem már a problémát az oldal vezetősége felé.
2017 05 30
Én is jeleztem már:) Elég bosszantó, de remélem hamar megoldják:)
2017 05 31
Írjatok az adminnak, ha ilyet láttok! Nagyon kedves, nekem 1 napon belül válaszolt. Múlt héten nagyon felhúztam magam, hogy se púder ruhát, se bézs felsőt nem találok a 15. oldalon sem, azóta ezt rendbe hozta. Van még egy-két eladó, aki a mai napig +100 taget használ, de mintha a többiek eltűntek volna. Szóval hajrá! :") Nem esik jól a jelentgetős rendszer, de ha továbbra is szeretnénk, hogy használható legyen az oldal, akkor sajnos elkerülhetetlen...
2017 06 02
Nekem ugyan olyan, mint előtte. Beírom, hogy rózsaszín felső és kidob nadrágtól kezdve lila papucsig mindent. De nem csak ezzel van így. Most néztem meg valakinek a hirdetéseit, ami bevallom felhúzott egy csöppet. Felrak egy egyberészes ruhát, a címkékhez meg beírogatja, hogy: papucs,nadrág,obag (????) és az anyagokhoz is ugyan ez. Ezzel valaki csinálhatna már valamit, mert nevetséges komolyan.
2017 07 04
Egyetértek veletek, bár azt gondolom, sok húszéves bugyuta kiscsaj szokása ez, akikkel tele van az oldal. Az ő ismertetőjelük: "ide vele", "illetve megvan még? szeretném"... majd mikor visszaírok, hogy milyen úton szeretné (személyes átvétel, posta, Foxpost), többet nem jelentkezik. Megvan a ruha, vagyis akkor már nem is kell. Nevetséges. :(
2017 09 24
http://gardrobcsere.hu/items/ruhak/1651182/noi-overal-autoszerelo-overal-xs-s Ez egy "jelmezként" reklámozott turkáló szintű 70-es évekbeli női overál szerűség. Zarát vagy Stradivariust írtam be a keresőbe, erre kiadta ezt a borzalmat. Egy autószerelő női overál vagy akármi. Soha nem akadtam ki ennyire, de még az étvágyam is elment ahogy megláttam a kis képét a listában.
5 napja, 18:52