Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Véleményt kérnék

Sziasztok! Volt egy vevőm aki írt ez egyik termékre hogy megvenné, és kb 6 napig nem jelentkezett közben írt más és ő az nap el is utalta a pénzt, így hát eladtam neki. Ezután írt a másik vevő hogy hogy mertem eladni másnak ( a profilomon kinn van hogy nem foglalok a hitegetők miatt) Utána elég sértő hangnemben írogatott , én szépen leírtam neki hogy nem foglalok senkinek mert már így sokszor átvertek,meg azt írta nem érdekli a profilom, pedig szerintem fontos elolvasni annak a profilját akitől vásárolni vagy megvenni szeretnél valamit. Nektek erről mi a véleményetek?
2017 05 31
Szerintem abszolút igazad volt!!!!!!!! Szomorú, hogy milyen emberek vannak :( Én pont az ilyen esetek elkerülése érdekében, ( ha valaki nem reagál a levelemre 1-2 napon belül) küldök egy üzenetet , amiben az áll, hogyha nem reagál 1 napon belül , azt úgy veszem, hogy köszöni de már nem kéri és a terméket továbbadom a következő jelentkezőnek. (Ez az esetek 100% ban beválik mert vagy megtáltosodnak és visszaírnak, vagy egyáltalán nem írnak vissza és akkor továbbadom szemrebbenés nélkül ).
2017 05 31
Neked van igazad :) ha tenyleg akarja ugyis megveszi akkor.
2017 05 31
Teljes mértékben igazad van, de szerintem nem is kellene az ilyenekkel foglalkoznod..te nem csináltál semmi rosszat, szóval had mérgelődjön magának. Én az ilyeneknek inkább már vissza sem írok. :D
2017 06 01
Szerintem is jól tetted.Sokan csak "hitegetnek",de arra nem veszik a fáradságot,hogy visszaírjanak,ha mégsem kérik az árut.Ha meg közben eladod,persze te vagy a hibás.
2017 06 01
Köszönöm a pozitív válaszokat, így nyugodtabb a lelkem :)
2017 06 01