Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Válaszolás üzenetekre

Légyszives tiszteljük meg egymást annyival hogyha kérsz még képet ruhárol vagy leméreted cm röl cm re...és mégsem jó vagy nem tetszik írj annyit hogy bocsi nem jó..vagy igy még sem az igazi vagy nincs pénzem....ne csak eltünj ha már dolgoztam az ujra fotozassal és méréssel! már eléggé idegesítőek ezek a komolytalan "vevők..." Szerintem rengeteg felhasználó egyet ért velem! :)
2017 06 08
> Szeremiviki: > Légyszives tiszteljük meg egymást annyival hogyha kérsz még képet ruhárol vagy leméreted cm röl cm re...és mégsem jó vagy nem tetszik írj annyit hogy bocsi nem jó..vagy igy még sem az igazi vagy nincs pénzem....ne csak eltünj ha már dolgoztam az ujra fotozassal és méréssel! már eléggé idegesítőek ezek a komolytalan "vevők..." > Szerintem rengeteg felhasználó egyet ért velem! :) Úgy ahogy mondod,100%-ban igazad van! Rohadtúl unom már en is hogy még válaszra se méltatnak és eltünnek. Az ember azt se tudja hogy segítseg és ezt japjuk cserébe. Ha meg úgy szólok meg neki áll feljebb mert hogy ő nincs itthon és nem mért még,ezt megértem csak azt nem hogy miért nem lehet ezt megírni hogy "ha lesz időm mérek és megírom jó e te hülye és ne 4 napig várj"csodálkszik ha az ember már úgy ír 4nap után...mintha tudnom kéne miért nem irt...de azért rendszeresen fent van és egy választ nem kapok. Elegem van az ilyen emberekből már nagyon. Már az se érdekel ha negatívot ad bosszúból,aki látja a visszajelzéseimet úgy is tudja nem az én hibám!!!
2017 06 10
és ami még borzasztóan bosszantó...miutan elküldtem a ruhát ( postán maradósnak a rengeteg pk költség miatt ) sokan arra nem hajlandóak hogy visszajeleznenek hogy megkaptak a csomagot...igy én idegeskedhetek vajon minden rendben ment e....mert nem várok én pozitiv visszajelzest sem, ha arra sem méltatnak...se egy köszönömöt...csak annyit hogy átvette...hiaba irok 100 üzit hogy megkaptae nem valaszol és aktiv volt...velem sokszor előfordul nem tudom másokkal is megtörténike?! :)
2017 06 12
> Szeremiviki: > és ami még borzasztóan bosszantó...miutan elküldtem a ruhát ( postán maradósnak a rengeteg pk költség miatt ) sokan arra nem hajlandóak hogy visszajeleznenek hogy megkaptak a csomagot...igy én idegeskedhetek vajon minden rendben ment e....mert nem várok én pozitiv visszajelzest sem, ha arra sem méltatnak...se egy köszönömöt...csak annyit hogy átvette...hiaba irok 100 üzit hogy megkaptae nem valaszol és aktiv volt...velem sokszor előfordul nem tudom másokkal is megtörténike?! :) Huha, nálam mindenki (több, mint 100 vevőről beszélek) írt hogy megkapta, bár mikor megírtam hogy feladtam, kértem is egyúttal, hogy írjon ha átvette, és mindenki megtette:) Én igyekszim 1-2órán belül válaszolni, és ha látom, hogy a másik nem válaszol a 2-3. levelemre 24 órán belül, ott már érzek némi komolytalanságot és nem lepődök meg ha eltűnik:D
2017 06 15
> Szeremiviki: > és ami még borzasztóan bosszantó...miutan elküldtem a ruhát ( postán maradósnak a rengeteg pk költség miatt ) sokan arra nem hajlandóak hogy visszajeleznenek hogy megkaptak a csomagot...igy én idegeskedhetek vajon minden rendben ment e....mert nem várok én pozitiv visszajelzest sem, ha arra sem méltatnak...se egy köszönömöt...csak annyit hogy átvette...hiaba irok 100 üzit hogy megkaptae nem valaszol és aktiv volt...velem sokszor előfordul nem tudom másokkal is megtörténike?! :) Én egyszer jártam így. A hölgy utalt a felsőért, postáztam neki, még apró ajándékot is küldtem hozzá. Megkértem, hogy írjon, ha megérkezett. Nem írt, sem üzit, sem visszajelzést. Onnan tudtam meg, hogy megkapta, hogy feltette eladni drágábban, más leírással. Én megírtam, hogy hibátlan, többször használt, megkímélt. Ő azt írta, hogy 1x volt rajta, és drágábban árulja a mai napig :P A nem válaszolásra vissza térve. Rájöttem, hogy nem válaszolni sokkal egyszerűbb, mint kulturáltan megfogalmazni, ha nem aktuális számukra az adás-vétel. ,:(
2017 06 15
Én meg azt nem fogom fel, miért van az, hogy írok valakinek, hogy kérem az adott cuccot, küldje az adatokat az utaláshoz, és nem hajlandó megírni, miközben amúgy nap mint nap fent van. Egyszerűen nem lehet itt vásárolni, mert 10-ből 8x így járok, de mi a francnak hirdet, aki nem akar eladni, mit szórakozik más idejével? Ki ez a sok komolytalan idióta?!
2017 06 24
> Meridiana: > Én meg azt nem fogom fel, miért van az, hogy írok valakinek, hogy kérem az adott cuccot, küldje az adatokat az utaláshoz, és nem hajlandó megírni, miközben amúgy nap mint nap fent van. > Egyszerűen nem lehet itt vásárolni, mert 10-ből 8x így járok, de mi a francnak hirdet, aki nem akar eladni, mit szórakozik más idejével? Ki ez a sok komolytalan idióta?! És ezek után még ők vannak felháborodva, ha rákérdezel, hogy érdekli-e még :D Vicc.
2017 06 24