Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Postán maradó csomag

Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni Tőletek. (: Valaki meg tudná mondani, hogy ha postán maradóként szertnék feladni csomagot, akkor mennyit kell fizetnem? (súlyra pontosan) Előre is nagyon köszönöm annak aki segíteni tud! :") :*
2017 06 16
Koszonom Nektek a segitseget! :)
2017 06 18
Pontosan mit jelent a postán maradó csomag? :)
2017 06 18
> szp003: > > renikathi: > > Pontosan mit jelent a postán maradó csomag? :) Ebben az esetben a saját címed helyett a postáét adod meg, odafogja küldeni az feladó a csomagot. Általában 2-3 munkanapon belül megérkezik és neked kell bemenni a postára érte. Ha pedig te vagy a feladó ugyanúgy címzed meg mint egy normális csomagot, csak ráírod még, hogy postán maradó (és a posta címét írod). :)
2017 06 19
Sziasztok! :") Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ti hogy kezelitek ezeket a megváltozott postázási díjakat? Nekem a múltkor 1500 Ft alatt nem vették át a csomagom, mert hogy vastagabb, mint 2,5 cm ezért nem fér be a postaládába. Ez egyébként logikus is, de ezek után ti hogy áraztok? Én úgy veszem észre, hogy mindenki sokkalja ezt a postaköltséget és visszalép inkább.
2017 06 20
Én közel egy hete várok egy csomagot,ami fel lett adva postán maradó-nak.. Még nem jellemzem negatívan az illetőt,várok péntekig. Bízom benne hogy a becsülete többet ér,mint 1760 forint.. :( UPDATE! Kiderült hogy napok óta pihent a postán a csomag.. Köszönöm szépen KittycatSale-nek a részletes választ,mert így kiderült számomra hogy nem kapok értesítést. Sms-t küldtek volna,csak nem volt rajta a tel számom a csomagon. Szóval,megvan a naci. :)
2017 06 21
> szp003: > > szp003: > > > renikathi: > > > Pontosan mit jelent a postán maradó csomag? :) > Ebben az esetben a saját címed helyett a postáét adod meg, odafogja küldeni az feladó a csomagot. Általában 2-3 munkanapon belül megérkezik és neked kell bemenni a postára érte. > Ha pedig te vagy a feladó ugyanúgy címzed meg mint egy normális csomagot, csak ráírod még, hogy postán maradó (és a posta címét írod). :) És ez miért jobb,mint a címre küldött csomag? :)
2017 06 21
A postán maradó feladással lehet kiküszöbölni/megkerülni, hogy ezren felül legyen a feladás. Feladod úgy, mint eddig az ajánlottakat, míg elvették a kövér csomagokat, csak most ráírod, hogy postán maradó. Amúgy én úgy csinálom, hogy ami megéri, az ajánlva lesz feladva, de ha nagyobb a súly és terjedelem, nyilván csomagként, futárszolgálat által adom fel, mert az éri meg jobban.
2017 06 21
Év elejétől módosult a postán az ajánlott levelek feladása abban, hogy ami meghaladja a 2,4 cm vastagságot, azt már csakis csomagként lehet feladni. Ez 1490 Ft-tól kezdődik árban, ami azért nem kevés. A postán maradó opcióval lehet ezt kiküszöbölni, hogy a sima ajánlott levél árán lehessen küldeni a csomagot a címzett legközelebbi postájára. Ebben az esetben akinek szánják a csomagot, maga kell utánajárnia, hogy megérkezett-e a csomag, azaz nem kap értesítést. Általában 3-4 napon belül meg szokott érkezni, így ha tudja mikor lett feladva a csomag úgy ki lehet számolni. (:
2017 06 21
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2017 06 21
> Xiliane: > > szp003: > > > szp003: > > > > renikathi: > > > > Pontosan mit jelent a postán maradó csomag? :) > > Ebben az esetben a saját címed helyett a postáét adod meg, odafogja küldeni az feladó a csomagot. Általában 2-3 munkanapon belül megérkezik és neked kell bemenni a postára érte. > > Ha pedig te vagy a feladó ugyanúgy címzed meg mint egy normális csomagot, csak ráírod még, hogy postán maradó (és a posta címét írod). :) > És ez miért jobb,mint a címre küldött csomag? :) Mert ha nem vagy otthon mikor a futár jön, másnap csak besétálsz a postára.
2021 03 16