Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Felvéve fotót kérő álprofilok!

Nincs túl sok értelme (hiszen új profilt csinál),de nem lehetne összegyűjteni és tiltani a rendszeresen és tényleg kizárólag csak féléve fotót kérős sérülteket??? Már annyira unalmas h némelyik elfelejti h elküldtem már a jó büdös francba,és ha felteszek egy fehérneműt,azonnal kéri a fotót. BeátaKirály például. Nem feltétlen lány egyébként,de 'bármi" is, kurvára idegesítő. Másnál is jelentkezik ez az idióta?
2017 06 29
Szia! Sajnos az internet nyílt így ezeket teljesen kiküszöbölni nem lehet, kiírod hogy nem készítesz a termékhez is, és ha ír egyszerűen töröld a levelét ne foglalkozz vele, felesleges vitatkozni. Adminnak lehet jelenteni és akkor letiltja a felhasználót.
2017 06 29
Elég sok ilyen van sztem,és pár alkalommal sokaknak.nem.esik le. Azért írtam most értékelést,hogy egyértelmű legyen másoknak is. ...és rendben hogy törlöd az üzenetet,vagy nem reagálsz,de baromi idegesítő hogy ilyen szerencsétlenek vannak,akiknek másképp nem megy.
2017 06 29
........és mivel tényleg elkerülhetetlenek az ilyen és hasonló profilok ,hiszen ha tiltják újat csinál, ezért ha ilyet tapasztaltok,és rögtön írtok értékelést,nem kap senkitől képet, hibába csinál újat,ott is elég egy ilyen megjegyzés
2017 06 29
Sziasztok tőlem is kért felvéve, és gyanús volt már elsőre, valami női megérzés... Mert rendesen látható a body kiterítve, elől hátul milyen stb... Áhh, de mondom biztos a tutira megy... Így készítettem neki én is EGYET!! Plusz még közelebbről is elejéről, hátuljáról (Nem felvéve)... Majd jön az üzenet nemrég, h köszöni, de hátulról is szeretné látni... Egy fél órán múlott sajnos az első negatív értékeléstől, h biztosra tudjam, hogy beteges emberről van szó... Gusztustalan, forog a gyomrom....
2017 06 30