Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Foxpost házhoz - tényleg működik?

Sziasztok! Foxpost-tal szeretnék házhoz csomit küldeni, de még nem próbáltam. Ebben kérnék egy kis segítséget, kinek mi a tapasztalata ezzel. Próbáltátok már? tényleg 790.- és vidékre is kiviszik? Vagy csak abban a városban/településen, ahol van amúgy is automata? Nagyon szépen köszönöm előre is! :")
2017 08 10
Szia! Nekem is pontosan ez volt a kétségem, de olyan településre is kivitték, ahol egyébként nincs automatájuk. :) És igen, az árlistájukon szereplő áron. :) Imádom a Foxpostot. :") Soha semmi gond nem volt a csomagokkal, amiket náluk adtam fel. Én nagyon tudom őket ajánlani. :)
2017 08 10
Szia! Én már nagyon sokszor küldtem Foxposttal házhoz (is) a legkülönbözőbb címekre (köztük sok kis településre is) és eddig nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve! Mindig odaért rendesen /épségben a csomag és nem egyszer volt hogy 2 napon belül megérkezett a címre (feladástól) , ami szerintem ezért az árért nagyon jó! (Pláne a postához képest.. ) A foxpost valójában egy nagy külsős futárcéggel szállíttatja ki a csomagokat (talán GLS?). A legkisebb csomagok XS-S tényleg 790 ft ba kerülnek DE csak csomagvarázslón keresztül: www.csomagvarazslo.hu. (A csomagvarázsló amúgy nagyon klassz mert kitöltesz minden adatot és kapsz egy (csomagvarázsló)kódot, ha ezt a kódot bepötyögöd az automata " csomagvarázsló" menüjében a gép már automatikusan mindent tud majd a címzettről így az automatánál nem kell vacakolni a gépeléssel.) Címkét otthon is lehet nyomtatni a csomagokhoz, vagy ha nincs nyomtatód akkor +50 ft-ért tud a Foxpost automata is nyomtatni neked hozzá.
2017 08 11
Sziasztok, Köszönöm szépen a segítséget! :") Nem voltam benne biztos, hogy kisebb településekre is kiviszik-e, de így már bátran merem ajánlani a vásárlóimnak és az eladóknak is. :") @KacatCica, ismerem a csomagvarázslót, nagyon hasznos kis találmány. :") Csak ott adok fel csomagot. :) @Krisztina1989, köszönöm a tapasztalatmegosztást! :")
2017 08 11