Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

NE VÁSÁROLJATOK TŐLE - dukavitsedit

http://gardrobcsere.hu/dukavitsedit-79441 VIGYÁZZATOK VELE! Csaló!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elutaltam neki 6.000,- Ft-ot egy cipőért, amit nem kaptam meg. A cipő (Fila slip-on) azóta is eladó itt az oldalon. A levelemre nem válaszol. Egyetlen egy hitegető pár sort írt, miután megkerestem Facebookon, ahol a párjának kellett írnom, hogy kikényszerítsek egy választ, mert a neki írt üzenetekre Facebookon sem válaszolt. Kértem a pénzem visszautalását, ami nem történt meg. SENKI NE VÁSÁROLJON TŐLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017 09 13
http://gardrobcsere.hu/forum/t/427/gardrobcsere-feketelista?page=44
2017 09 13
http://gardrobcsere.hu/szilvaszilvi-113374 Tegnap szerettem volna tőle venni egy Retro gumicsizmát (fekete). Kértem, hogy küldjön pár képet róla. Küldött. Viszont a képek minősége nagyon rossz volt, és ez feltűnt. Egy kicsit utánajártam és a képeket megtaláltam jófogáson. A probléma ott volt, hogy a képek amivel hírdette a csizmát, és amit nekem küldött, mindkettő külön hirdetésben, külön személyektől szerepelt. Tehát szépen "összeollózott" nekem néhány képet 2 különböző retro gumicsizmáról.. Mikor megkérdeztem tőle, azt mondta, hogy biztos nem úgy van. Továbbítottam neki a képeket, és felajánlottam, hogy feketelistára kerüléshez mit szól. Semmit nem írt, de a csizma mára lekerült a hirdetései közül. Szerencse, hogy nem fizettem ki. 6000ft-om bánta volna.
2017 09 28
TŐLE NE VÁSÁROLJATOK!!! - Dukavits Edit- Egy városban élünk és más fórumokon,fb csoportokban is láttam már,hogy sok embert átvert leginkább cipőkkel és gyerekruhákkal!! Hazudozik összevissza,hogy miért nem küldi hónapokkal ezelőtt is ez volt már!!!
2017 10 13
> Ewelyn: > http://gardrobcsere.hu/szilvaszilvi-113374 > Tegnap szerettem volna tőle venni egy Retro gumicsizmát (fekete). > Kértem, hogy küldjön pár képet róla. Küldött. Viszont a képek minősége nagyon rossz volt, és ez feltűnt. > Egy kicsit utánajártam és a képeket megtaláltam jófogáson. A probléma ott volt, hogy a képek amivel hírdette a csizmát, és amit nekem küldött, mindkettő külön hirdetésben, külön személyektől szerepelt. Tehát szépen "összeollózott" nekem néhány képet 2 különböző retro gumicsizmáról.. Mikor megkérdeztem tőle, azt mondta, hogy biztos nem úgy van. > Továbbítottam neki a képeket, és felajánlottam, hogy feketelistára kerüléshez mit szól. > Semmit nem írt, de a csizma mára lekerült a hirdetései közül. > Szerencse, hogy nem fizettem ki. 6000ft-om bánta volna. Szia!Én is így jártam!😕De én el is utaltam neki 8000ft-om bánta!Piros retro gumicsizmával vert át!😣Csak egy számlaszámot utalt semmit nem tudok róla
2017 10 13