Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

INGYENES szállítás a vásárlónak?!

Kedves Eladók! Ti szoktatok ingyenes szállítást "adni" az eladó ruhák mellé? Vagy minden esetben a vásárló fizeti a szállítási költséget? Én most rengeteg ruhánál jelöltem az ingyenes szállítást, ezzel is megkönnyítve a vásárlól dolgát és (remélhetőleg) minél gyorsabban az én gardróbom súlyát is. : )
2017 09 13
Szia! : ) szerintem légy óvatos ezzel az ingyenes szállítással, nagyon megemelkedtek a postai árak, szinte már csak postán maradóra lehet küldeni, egy nagyobb kardigán vagy nadrág feladása pedig lehet akár 7-800 Ft is. (tapasztalat) Gondolom nem meggazdagodni szeretnél itt te sem, de azért összességében ne Neked legyen ráfizetés az eladásod! : )
2017 09 13
Szia! flora18-nak igaza van, ne legyen ráfizetés. Én szoktam ilyet csinálni. 2-3 darabnál MPL ingyen; foxpost, postán maradó félár. 3-4 ezer összeg felett már állom teljesen. Igazából, döntened kell, hogy mennyire érné meg Neked. :) Egyébként a foxposttal tudod házhoz is szállíttatni, nagyobb érték esetén megéri, valamint nem is olyan drága, mint a posta (xs-s méretű csomag 790.-, M-es 990.- csomagvarázslós fiókkal házhoz).
2017 09 14
Szia! A csajoknak igaza van! 🙂 Csinálj akciókat de ne te fizess azért mert megvettek tőled valamit. 😉
8 napja, 08:49