Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Elérhetőség

Sziasztok! Az egyik tagnak írtam 3 napja egy cipővel kapcsolatban (Pastruss), és sajnos nem írt nekem cissza. Sürgősen kéne nekem a cipő, és nincs semmilyen elérhetősége. Esetleg van olyan köztetek, aki vásárolt már tőle, és van bármilyen elérhetősége? E!lőre is nagyon köszönöm, és kellemes hetet :)
2017 09 18
> NoemiKadar: > Sziasztok! > Az egyik tagnak írtam 3 napja egy cipővel kapcsolatban (Pastruss), és sajnos nem írt nekem cissza. Sürgősen kéne nekem a cipő, és nincs semmilyen elérhetősége. Esetleg van olyan köztetek, aki vásárolt már tőle, és van bármilyen elérhetősége? E!lőre is nagyon köszönöm, és kellemes hetet :) Szia! Most így hirtelen nem találtam ilyen nevű felhasználót, ezért nem tudtam megnézni neked, de ha vannak pozitív visszajelzései esetleg az utolsó pár embernek lenne érdemes írni, mert nekik egészen biztosan van legalább 1-2 adatuk hozzá! Sok sikert! :")
2017 09 19
> KacatCica: > > NoemiKadar: > > Sziasztok! > > Az egyik tagnak írtam 3 napja egy cipővel kapcsolatban (Pastruss), és sajnos nem írt nekem cissza. Sürgősen kéne nekem a cipő, és nincs semmilyen elérhetősége. Esetleg van olyan köztetek, aki vásárolt már tőle, és van bármilyen elérhetősége? E!lőre is nagyon köszönöm, és kellemes hetet :) > Szia! > Most így hirtelen nem találtam ilyen nevű felhasználót, ezért nem tudtam megnézni neked, de ha vannak pozitív visszajelzései esetleg az utolsó pár embernek lenne érdemes írni, mert nekik egészen biztosan van legalább 1-2 adatuk hozzá! > Sok sikert! :") Most látom, hogy rosszul írtam a nevét, ez a jó: Patrusss Köszönöm választ ☺
2017 09 19
Sziasztok ! A [email protected] email cimre senki ne irjon !!! Ez a kulfoldi csalo banda mindefele profilrol irogat emberek termekei ala , hogy meg akarja vasarolni de kozben csak szemelyes adatokat akar kicsalni illetve szamlaszamot es zsarolni fog penzel .!!! Jo lenne ha a gardrobcsere mar tenne valamit az ugy erdekeben !!
2020 03 31