Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Nálatok is lassú az oldal?

Sziasztok! Nem tudom, hogy nálam van-e a gond, de iszonyatosan lassan töltődik be minden. Ti is tapasztaltatok ilyet?
19 napja, 17:37
Szia.😊 Nálam is nagyon gáz ..de már több napja!!😦 Totál be van lassúlva az oldal!😦
19 napja, 18:49
Közben felgyorsult újra!! 😊
18 napja, 10:12
Nálam is az elmúlt pár napban nagyon lassú volt, ma már szerencsére helyre állt a rend :D
18 napja, 10:17
Nalam is napok ota vanszorog kepeket nem tudok nezni plusz nem tudok kedvencelni SEMMIT már nagyon idegesít. Segítség!!
18 napja, 18:01
Sziasztok! Ezt a lassúságot az elmúlt pár napban én is tapasztaltam, de talán most már jobb. Viszont, és ez egy hatalmas nagy VISZONT magyarázza már el nekem valaki, hogy hogyan törlődnek egyik napról a másikra a hirdetéseim, amikor én nem töröltem őket??? Ez nagyon idegesítő, egyrészt mert tölthetem fel újra az egészet, másrészt például most pont egy olyan termékem tűnt el a profilomból, amit cserélni szerettem volna. :@ Történt már mással is ilyen?
17 napja, 12:26
Vééégre működik a képfeltöltés!!! :-)
17 napja, 15:57
Nálam is!:)
17 napja, 17:35
az oldal nálam is több napja iszonyú lassú. Ami a Hirdetés feltöltést illeti,igazán megcsinálhatnák már termékek és a ruhák kategóriájának a besorolását,mert iszonyúan hülyén van összehajigálva!!
17 napja, 00:19
Nálam is elég 💩.. Jó lenne ha kezdenének vele valamit.. 😕😕😕
17 napja, 08:09
Sziasztok! Nem tudom,mit csináltak vagy mit nem csináltak az adminok az oldallal,de még mindig nagyon lassan tölt be ,sőt esetenként előfordult többször is,h pl. megnéztem volna egy terméket és hosszú-hosszú másodpercekig csak töltött és töltött ,és csak egy üres oldalt adott be,semmi hibát nem jelzett az oldal. Megjegyezném hogy 1gB/s-os internetkapcsolatom van. Ja és még annyit,h aki windows 7-en használ opera böngészőt,erősen ajánlom szedje le a gépéről,ugyanis pár nemrégiben kiadott opera böngésző egyes verziói nem teljesen kompatibilis a win 7 op rendszerrel!
11 napja, 20:10
Nálam már napok óta szörnyű a helyzet, az ha néha beenged annak összeteszem a kezem de most is van 10 olvasatlan levelem és egyszerűen nem tudok válaszolni !! Megírom a választ és nem küldi el, vagy tölt vagy semmit nem csinál. Jó lenne ha végre csinálnának is valamit ezzel.
2 napja, 21:28