Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Volt már valaki ilyen szituációban?

Sziasztok! A következő a felállás: Egy vásárló azzal írt rám, hogy több minden érdekelné az oldalamról és holnap utalna is. DE mivel ő külföldön dolgozik, így euróban kap fizut és csak eurót tud utalni, ezért több napot is igénybe vehet az utalás. Kapnék róla bizonylatot hogy utalt, és ez alapján nekem is fel kellene adnom a ruhákat holnap, mert sürgősen kell. Mivel sok mindent választott ki elég nagy összeg összejött és nem szeretném, hogy átverjenek. Mi a véleményetek? Van ilyen, hogy tényleg több napig tart az utalás?
2017 11 24
Külföldi számláról 2-3munkanap de inkább várd meg vagy hagyd. Ha vannak ertekelesei akkor persze az más, de ha újonc akkor inkább ne menj bele.
2017 11 24
Ilyen "sürgősen kéne, utalásról képet küldök, azonnal add fel" már volt nálam. Közöltem vele, hogy amint jóváíródik az összeg a számlán, feladom. Érdekes, mert utána egy jaj, mégsem állna jól kifogással lelépett, gondolom át akart cseszni egy hamis utalási képpel, és látta, hogy velem ilyet nem játszhat el...
2017 11 24
Én biztos nem küldeném el addig a csomit amíg nem jött át az utalás, akkor se ha mutat róla bizonylatot. Max ha van az illetőnek legalább 100 pozitív visszajelzése és 1 negatív se, úgy esetleg meggondolnám. Nekem gyanús a sztori, sok itt a csaló, ha nagyobb értékű vásárlásról van szó nem szabad sztem kockáztatni.
2017 11 26
Szerintem semmiképp ne add fel a csomagot, amíg nem érkezett meg az utalás.
2017 11 26
szerintem se add fel a csomagot. Ha a pénz a számládon utána feladod. Sajnos nagyon könnyen tudnak hamis bizonylatot szerkeszteni.
2017 11 27
Csatlakozom az előttem szólókhoz, menj inkább biztosra és várd meg míg megkapod a pénzt.
2017 11 27