Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Mi a véleményetek?

Sziasztok! Nevetséges hogy egyes emberek mit művelnek. Komolyan! 500 meg 1000 Ft-ért akarnak vadiúj ruhákat, rugalmatlanok, nehogy a kis seggük utazzon már pár megállót, könyörögni kell hogy válaszoljanak, vagy egyáltalán nem válaszolnak. Arról meg nem is beszélek, hogy eljön a találkozóra, megnézi a ruhát és megy a szájhúzás, hogy hát ez nem olyan, ez használt?, ez már rongyos :D mindeközben a leírásban tisztán szerepel minden az adott cuccról(amik nem rongyosak persze). BORZALMAS! Decemberben bezárok, nincs türelmem az ilyen emberekhez, ez az oldal végleg leírta magát nálam. Egyre több a csaló (nem csak pénzbeli) és a haszonleső, meg akik ingyen akarnak dolgokat, vagy épp új dolgokat pár száz forintért. Bocsi lányok, de ez most kijött. Ti mit gondoltok erről?
2017 11 29
Én megértelek. Ezen gondolkodom most en is mert mar nincs turelmem a sok pofatlan hulyehez(mar bocsanat). Egyre tobbszor futok bele csalokba,hitegetokbe. Eladnek valamit par ezer forintert es annyi bosszusagot okozok magamnak hogy inkabb oda adom ismerosnek ingyen.
2017 11 29
Teljesen egyetértek! Én is inkább odaadom olyan ismerősnek akinek szüksége van rá! Az új kedvenc, hogy pl szeretnék valamit cserélni, kinézek az illetőnél 1-2 dolgot, és annak az árában akar nálam cuccokat cserébe! Tehát én adok 4-et, ő ad 1-et, ez is mi??!! Kész! 😂
2017 11 29
Hát, nagy önuralom és türelem kell néha, hogy ne alpári módon válaszoljak néhány üzenetre, vagy annak hiányára :') Sajnos vannak értetlenek/szimplán hülyék/olvasni nem tudók vagy nem akarók/végletekig alkudozók/hetekig hitegetők/felszívódók...stb. Kábé ha kiírnám, hogy fizetek egy ezrest, csak vigyétek, akkor ugranának, mert ingyen minden kell. Nem itt akarok meggazdagodni, de pl. egy jó állapotú bőr csizmát 4000ért ne drágálljanak, mikor agyontörött, repedezett, levert orrú, csámpás sarkú Martenseket mernek 10 ezerért felpakolni, és nem csak erre az oldalra... Sajnos egyre kevesebb jó üzletet lehet itt csinálni, mert már nem csak a vevőkkel van baj, hanem az eladókkal is, néha könyörögni kell válaszért, komolyan mondom, húzzon el inkább innét, ha magasról tesz arra, hogy legalább annyit böfögjön vissza, hogy most viszik, foglalt, vagy pont nekem nem akarja eladni, mert bal lábbal kelt fel. Ez ingyen van basszus, a jó modor nem pénz kérdése!
2017 11 29
Sziasztok! Én is ki vagyok ezekre borulva, és biztosan vannak ezzel még így páran. Néha én is a hajamat tépem a buta, pofátlan emberektől. És én se sokáig leszek már itt, az is biztos....
2017 11 30