Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Miért utaltok csajok?

Sziasztok! Egyre többször olvasom itt a fórumon, hogy ki milyen csaló, átverték...stb. Igazából nem értem, -és most kövezzen meg aki nem ért egyet- hogy miért utaltok olyan embernek akinek 0 pozitív értékelése van. Nem tanultok belőle? Oké, nem volt még eladása, ezzel nincs is gond(meg tényleg vannak itt azért normális eladók), de eszem ágában nem lenne utalni több ezer/tízezer forintokat. Már az is gyanús amikor feltölt pl. 1 kabátot (semmi mást) tizenezrekért 0 értékeléssel (kb az esetek 90%-ban ilyen profilokat linkeltek). Nem kioktatás céljából írtam ezt a posztot, legyetek kicsit figyelmesebbek és körültekintőbbek lányok (akármennyire is szeretnétek azt a ruhát)! :")
2017 12 06
Nekem is alap, hogy van-e visszajelzés, és át is futom, hogy kamu profilokról vagy valósakról írták neki. Amúgy meg főként a felkapott divatos, tucatholmikat hirdetők között van a legtöbb csaló (persze aranyáras holmi, hogy gyorsan jöjjön sok lóvé), fasza az az Obag, meg MK táska, meg Puma cipő...stb, ha nincs, vagy kevés a visszajelzés, akkor nem biztos, hogy utalni kéne...
2017 12 06
Lassan harmadik éve használom az oldalt és ebből egyetlen egy negatív üzletem volt mikor nem küldte el a csere terméket a leányzó, igazából nem bánom, de azért egy darabig dühített mert nagyon kerestem egy olyan szandit. Volt sok pozitívja az illetőnek, kommunikatív is volt aztán amint feladtam neki eltűnt, facen is kerestem semmi választ nem adott. Nekem is az az első és legfőbb dolog, hogy van e értékelése, ha nincs akkor milyen a felhasználóneve, profilja, van e leírás készítve. Annyira nem lehetetlen kikerülni a csalókat, csak ezekre a dolgokra oda kell figyelni egy kicsit és nem elveszni a rózsaszín felhőbe hogy találtál valami replikát nagyon drágán és valószínűleg nem is létezik .. akkor inkább rendeljétek meg ebayről, aliexpressről vagy wishről, sokkal jobban jártok! :) Én se kioktatni szeretnék senkit csak jó tanácsnak mondom, hogy ha ezeket szem előtt tartjátok akkor nem lehet baj. :)
2017 12 06
Most is van fenn 2 külön 0-s eladonal 1-1 obag táska áron alul. Fekete steppelt táskák eredeti tartozékokkal 11 illetve 13 ezerért. Sokáig obag függő voltam, vettem újat és használtat is de volt amikor csak a fulert fizettem 15ezret. Ráadásul mindkét hirdetés címében ott a 😍 ikon. 0-s eladók egyetlen slagertermekkel, vidéki városokból....
2017 12 07
Én random kereséssel My77 cuccokat néztem, nem egy eladó van 0 visszajelzéssel, aki 10 ezer felett árul ilyen holmikat, az is elég butácska, aki ilyennek előre mer utalni... Utána meg megy a panaszkodás és siránkozás, hogy megszívták... Oké, én is találkozhatok még csalóval, de azért annyira nem vagyok naiv, hogy ennyi lóvét egy visszajelzéssel nem rendelkezőnek elutaljak. Utánvéttel sem vagyok nagy baráti viszonyban, azonban ha 15-20 pozitívval rendelkezik az illető, akkor tárgyalhatunk róla.
2017 12 07
Detto nézem a pozitívokat, mondjuk nekem a 13 pozitívos is gyanus szokott lenni, ilyenkor megnézem kik adták a pozitívokat és azoknak mennyi van, ha 4-5ből legalábbb 20 felett van a pozitívja, csak abban az esetben írok a ruhára. A másik, ha nem tudok dönteni, hogy valaki megbízható-e akkor ha pl. van profilképe magáról, rákeresek google keresésben, ha nem dob rá ki semmit, akkor saját kép, nem netről szedett. Illetve megnézem a felhasználónevét és beírom facebookba vagy google-be. Gyakran találtam már meg így az eladót és gyorsan lezajlott a vásárlás. Szörnyen bosszant hogy 0 pozitívosaknak utalnak és az átverés miatt lenézik az oldalt és akár a több pozitívos boltosokat is. 200+ pozitívom van és még így is magyarázkodnom kell gyakran (az utóbbi eset 2 napja volt), hogy ne aggódjon senki, nem azért kaptam 200+ értékelést mert átverek embereket...és van hogy ennek sem hisznek, mert egyszer átverték őket.
2017 12 10
Én mindig olyanoknak szoktam utalni akinek sok pozítívja van , szupi az oldal olcsón lehet márkás cuccokra lelni én eddig hála nem csalódtam . Nálam fordítva alakultak a dolgok ahol élek vettem a lánytól pár ruhát és kiderült hogy a barátnőm kölcsön kapott ruháit adta el nekem 😂 . Szóval ki lehet kerülni a csalókat itt csak körültekintőnek kell lenni :)
2018 01 12
sziasztok. en egy uj feltolto vagyok.nulla az ertekelesem.ma majd kapok egyet talan mert kuldtem csomagot tegnap.a holmijaim is szepek mert a szep holmikat szeretem es igy azok vannak itthon meg a csaladban is. megsem vagyok csalo:)..nem is tudnek es nem is akarnek az lenni..nem ugy neveltek, hogy ez a lehetoseg akar megforduljon a fejemben mint opcio. ugyhogy biztos, hogy van itt legalabb 95 szazalek becsuletes ember.es nem minden uj szep kinalattal rendelkezorol kell azt gondolni csalo. de igy van lehet az a plusz ot szazalek ....akit maskent neveltek..... es csalo. igy emiatt magam is inkabb utanvettel mernek innen vasarolni....pedig az utalast jobban szeretem mivel egyszerubb. a csalok figyelese meg ,megkoszonendo dolog. mert vasarlasnal meg az utanvettel lehet valaki ovatos.....de cserenel en sem tudom mikent lehet kikerulni...
2018 02 02