Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Postázás, kézbesítés

Sajnos, bedugult a magyar posta, dpd isnagy felháborodásra, így csupán Foxposttal tudtok csomagot házhoz küldeni.
2017 12 08
Várható volt az összeomlás, nekem a foxpost 3 nap alatt hozta egy csomagomat, reméljük a futárcégek még bírják a gyűrődést.
2017 12 08
Sziasztok! A posta még mindig jobban bírja mint pl a DPD. Tesóm tegnap adott fel MPL csomagot házhoz, ma megkapták. Én próbáltam DPD rendelést leadni tegnap délután, nem engedte a rendszer, túlterheltség miatt. :/ Másik sztori. Pár napja megrendeltük egy futárcéget (DPD a fővállalkozó szintén), nem jöttek a csomagért, pedig a visszaigazoló mail megérkezett. Másnap befutottak, és közölték, bocsi, de ma sem tudjuk a csomagot elvinni, mert a kütyü amin lecsipogják a tételeket 89.000 ft szállítási költséget kér, szemben a valós 890 ft-tal..Az egyébként kedves futár, aki erről persze nem tehet, ajánlotta, hogy a következő nap újra jönnek. Hát..megköszöntem, de ezek után már megoldottuk más módon az adott csomag szállítását. Szóval sajnos a futárcégek sem tudnak helytállni ebben az ünnepi tumultusban, nekem az a tapasztalatom, hogy a posta még egy kicsit mindig megbízhatóbb ilyenkor, ha csak egy hajszálnyival is.
2017 12 08
Azért hypot nem innék rá, hogy jobb a posta, mint a többi alternatíva. Egy csomagomat csak következő héten kaptam meg, mint ahogy vártam, a csomagkövetővel megnézve meg az elosztóban dekkolt jó sokáig... Gondolom mindenhol megy most az év végi hajtás, de a postánál ez mindig irtó nagy gebaszt szokott jelenteni, igazán tanulhatnának már az előző évek tapasztalataiból. Vagy pont erre, a megfelelő számú és képzettségű munkaerőre nincs pénze a kormánynak egy ilyen nagy cégnél.
2017 12 09
A postával vannak problémák az biztos, de hidd el, a futárcégek sem jobbak, ahogy a leírt esetem is mutatja, és ez csak egy a sok száz esetből, amit nap mint nap tapasztalnak az ügyfelek, olvasni különböző fórumokon a panaszokat. Az egész országban nincs egy teljesen megbízható, nagy teherbírású szállító cég. :/
2017 12 09
Engem ma kellemes meglepetés ért a postával. Ajánlott, postával maradóként adott fel egy lány nekem egy felsőt- 2 nap alatt itt volt. A Foxpostnál amit feladtam majd egy hétig tartott mire elért a címzettemig :( Általánosságban én is fox párti vagyok, de a posta most kellemesen meglepett.
2017 12 11
Járt már valaki úgy, hogy nem kapta meg a pénzt rózsaszín csekken és még értesítőt sem dobtak be? Hiába mentem be a postára, a penzt nem adják ki értesítő nélkül és mivel a lakcímkártyám sem ide szól, csak a fejem fő.
2017 12 16
Az ajánlott levelek viszonylag lassan mennek, akár 3-4 nap mire odaérnek, viszont most először egy Posta Pontra küldött csomagom már másnap ott volt... Nem tudom mi ütött a postába, de remélem nem csak kampányfogás, hanem ezentúl tényleg ilyen gyors, ha csomagot küldök. x-)
2017 12 21
Folyt. Felháborító, hogy előre kifizetett szolgáltatásnál ilyen a hozzáállás, (a termék kezeléséről már nem is beszélve, reptéri bőrönd dobáláshoz hasonló). Az a megdöbbentő, hogy a feladásnál még nem tűnik fel nekik, hogy sok a csomag, csak közben??? Azért persze előre elveszik tőled a feladási díjat, de kézbesítés közben rájönnek, hogy milyen sok a csomag. Elképesztő ez az ország.
2017 12 21
Ismét pozitívan csalódtam a postában. Postán maradó ajánlott küldeményem már másnap megérkezett! Remélem marad ez a sebesség, máskor az elsőbbségi levélnek is 3 nap kellett...
2018 01 05
Én december 12 én adtam fel csomagot postán maradóra és még mindig nem kapta meg az illető voltam bent a postán de nem tudják nyomon követni sem Most keresést indítottam el de még semmi felháborító ilyenkor fogalmam sincs mi történik ha elveszett
2018 01 08
Sziasztok! Egy kicsit szerintem ki kéne hangsúlyozni a postapontos lehetőséget. Ez egy nagyon jó küldési mód, talán a legjobb! Az a jó benne, hogy a vevő is és az eladó is védve van, csak úgy lehet átvenni a csomagot ha ki van fizetve, ez védi az eladót, a vevőt pedig az, hogy csak azért fizet, amit el is küldtek! És ez működhet utalással is és untánvéttel is! Egész egyszerűen fizikailag lehetetlen a csalás, és ez teljesen védi mind a két felet. Valahogy ezt kéne megértettni mindenkivel, mert ha elküldöm az árut nem biztos, hogy kifizetik, vagy ha elutalom a pénzt nem biztos, hogy megjön az áru. Így viszont ez a kockázat nem áll fenn, és ezt egész egyszerűen nem érti senki. Sajnos én már többször nem tudtam itt vásárolni az oldalon, mert valószínűleg nem értették, hogy ez egy jó és biztonságos csomagküldési mód. Ezért szeretném itt is hirdetni és megmutatni, hogy ez egy teljesen jó módszer, ezért ne híusuljon meg semmi. : )
2018 01 24
Sziasztok! egy kicsit ki tudnátok fejteni a postán maradó lehetőséget? 1. levélként is működik vagy csak csomagként? 2. súlytól függ? 3. ez ugyanaz mint a postapont? 4. hogyan kell feladni? ( címkenyomtatás kell hozzá és ugyanaz a menet mint a csomag feladásnál?) 5. kevesebbe kerül mint a csomag feladás? utánanéztem a posta oldalán de csak 1355 ft-os árat találtam, ugyanakkor vaterafutár oldalon a postapont csak 990 ft köszönöm!
2018 02 13
> Andraaa: > Sziasztok! > Egy kicsit szerintem ki kéne hangsúlyozni a postapontos lehetőséget. Ez egy nagyon jó küldési mód, talán a legjobb! Az a jó benne, hogy a vevő is és az eladó is védve van, csak úgy lehet átvenni a csomagot ha ki van fizetve, ez védi az eladót, a vevőt pedig az, hogy csak azért fizet, amit el is küldtek! És ez működhet utalással is és untánvéttel is! Egész egyszerűen fizikailag lehetetlen a csalás, és ez teljesen védi mind a két felet. Valahogy ezt kéne megértettni mindenkivel, mert ha elküldöm az árut nem biztos, hogy kifizetik, vagy ha elutalom a pénzt nem biztos, hogy megjön az áru. Így viszont ez a kockázat nem áll fenn, és ezt egész egyszerűen nem érti senki. > Sajnos én már többször nem tudtam itt vásárolni az oldalon, mert valószínűleg nem értették, hogy ez egy jó és biztonságos csomagküldési mód. Ezért szeretném itt is hirdetni és megmutatni, hogy ez egy teljesen jó módszer, ezért ne híusuljon meg semmi. : ) Enikő123 Szia! Az írásod alapján úgy gondolom, hogy már használtad ezt a csomagküldési módot. LE tudnád írni, hogy mi a pontos menete? A költségekre vonatkozóan megtaláltam a posta oldalán, hogy mi a szolgáltatás alap költsége illetve az utánvét összege hogyan alakul a fizetési mód függvényében. Előre is köszi!
2018 08 24