Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Csalók végleges "eltüntetése" ,regisztrációs feltételek szigorítása.

Én úgy vélem,a címben említett tevékenység lenne a legjobb ötlet. Továbbá a biztonságos adás-vétel biztosítása. A csalók elleni hatékonyabb fellépés,a regisztráció feltételeinek szigorítása. A csalók ip cím alapján való "eltávolítása az oldalról,ezzel megszüntetni illetve csökkenteni a becsületes felhasználók megkárosításának mértékét.
2017 12 31
Támogatom. Sms megerősítő kód, vagy valami hasonló is lehetne (akinek van, bankszámlaszám megerősítés saját névvel, így látják, hogy az adatok stimmelnek...), de mindenféleképp szigorítani kéne a regisztráció feltételeit. Nem egy vatera az oldal, de mégis szükség van a becsületes felhasználók védelmére. Valamint minden új regisztrált tagnak küldene egy üzenetet a rendszer, amiben összefoglalva lenne, hogy mégis hogyan lehet körültekintően, biztonságosan vásárolni, figyeljék a feketelistát...stb.
2017 12 31
> lacrymosa: > Támogatom. Sms megerősítő kód, vagy valami hasonló is lehetne (akinek van, bankszámlaszám megerősítés saját névvel, így látják, hogy az adatok stimmelnek...), de mindenféleképp szigorítani kéne a regisztráció feltételeit. Nem egy vatera az oldal, de mégis szükség van a becsületes felhasználók védelmére. Valamint minden új regisztrált tagnak küldene egy üzenetet a rendszer, amiben összefoglalva lenne, hogy mégis hogyan lehet körültekintően, biztonságosan vásárolni, figyeljék a feketelistát...stb. Szerintem mikor még csak kevés csaló volt itt ,már akkor meg kellett volna az adminoknak tenniük a szükséges lépéseket,és nem annyival elintézni h letiltják a profilját a csalóknak aztán annyival el van intézve. Jó oké,tudom mondani vagyis írni könnyű,de akkor is szerintem az adminok dolga h ne legyenek szabálysértők illetve szabálysértések. Engem szerencsére még nem károsított meg egy csaló sem,és remélem ez így is marad. Meg igaz nem ide tartozik,de pl ha feltöltesz egy terméket,a a kategóriák is elégé hiányosak ,meg nem igazán értem mi a bánatnak a termékekhez a cimke meg az anyagösszetétel,ezeken sem ártana módosítani,illetve a fő és alkategóriákat normálisan megcsinálni,igen csak hagy némi kívánivalót.
2017 12 31
Sziasztok! Nem értem miért vannak itt olyan felhasználók,akik nem szeretnék eladni a dolgaikat csak kirakják! November 1.óta könyörgök az Ariana nevű felhasználónak egy cipőért!!!!!!! Levelem megnézi,látom,hogy volt fent,de semmi válasz és már nem elsőre fordult ez elő!!!!!!
2018 01 06
> Renu118: > Sziasztok! > Nem értem miért vannak itt olyan felhasználók,akik nem szeretnék eladni a dolgaikat csak kirakják! > November 1.óta könyörgök az Ariana nevű felhasználónak egy cipőért!!!!!!! > Levelem megnézi,látom,hogy volt fent,de semmi válasz és már nem elsőre fordult ez elő!!!!!! Velem is előfordult már,hogy az eladó nem méltatott válaszra....dühítő szerintem.
2018 01 06
> Renu118: > Sziasztok! > Nem értem miért vannak itt olyan felhasználók,akik nem szeretnék eladni a dolgaikat csak kirakják! > November 1.óta könyörgök az Ariana nevű felhasználónak egy cipőért!!!!!!! > Levelem megnézi,látom,hogy volt fent,de semmi válasz és már nem elsőre fordult ez elő!!!!!! Lépj tovább, sajnos nem egyszer jártam hasonlóképp, és már nem idegesítem fel magam annyira, mint a legelején. Ha nem akarja eladni, akkor keress másikat. De pl. ezer éve be nem lépett felhasználók cuccaival is tele van az oldal, jó lenne valami határ, hogy vár 3 hónapot a rendszer, ha 3 hónapig nem jelentkezik be, törölné a profilt a tételekkel együtt... Ja, meg katalógusképre ugranak és törlik, de a fotel, fésülködő asztal, francia ágy, kávéfőző, meg a hasonló sz@rokkal is tele van az oldal, pedig nem ide valók, inkább hirdetnék meg a fórumban, ne a ruhák között jöjjön szembe a kávéfőző gép... :@
2018 01 06
> lacrymosa: > > Renu118: > > Sziasztok! > > Nem értem miért vannak itt olyan felhasználók,akik nem szeretnék eladni a dolgaikat csak kirakják! > > November 1.óta könyörgök az Ariana nevű felhasználónak egy cipőért!!!!!!! > > Levelem megnézi,látom,hogy volt fent,de semmi válasz és már nem elsőre fordult ez elő!!!!!! > Lépj tovább, sajnos nem egyszer jártam hasonlóképp, és már nem idegesítem fel magam annyira, mint a legelején. Ha nem akarja eladni, akkor keress másikat. > De pl. ezer éve be nem lépett felhasználók cuccaival is tele van az oldal, jó lenne valami határ, hogy vár 3 hónapot a rendszer, ha 3 hónapig nem jelentkezik be, törölné a profilt a tételekkel együtt... Ja, meg katalógusképre ugranak és törlik, de a fotel, fésülködő asztal, francia ágy, kávéfőző, meg a hasonló sz@rokkal is tele van az oldal, pedig nem ide valók, inkább hirdetnék meg a fórumban, ne a ruhák között jöjjön szembe a kávéfőző gép... :@ Én egyébként egyszer írtam egy csajnak árul itt egy szép pink bershka széldzsekit (amit máig meg szeretnék tőle venni),de én buta sajnos csak másnap néztem az utolsó belépését,és hát elégé elszomorodtam mikor láttam h azt hiszem 2016-ba lépett be utoljára az eladó. De ha megnéztem volna az utolsó belépést mielőtt írtam neki az üzenetet,akkor nyilván nem írtam volna a bershka széldzsekire.
2018 01 06
Engem (és rajtam kívűl mèg pár embert) 3 hete vert át a Timcsi 90 nevű felhasználó. 5500Ft-ot utaltunk neki többen is ugyanazért a termékétt. Azóta válaszra sem mèltat... soha többé nem vásárolok erről az oldalról, 3-ból 3-szor csalódtam. Teli van csalókkal! És persze senki nem vállalja a felelősséget...
2018 01 07
Engem az újak zavarnak, 0 értékeléssel. Rákattint, hogy ide vele, utána meg se kép se hang. Felelőtlenek vagy nem ismerik az oldal működését. Időrabló, zavaró...
2018 01 07
> Erika.JZ: > Engem (és rajtam kívűl mèg pár embert) 3 hete vert át a Timcsi 90 nevű felhasználó. 5500Ft-ot utaltunk neki többen is ugyanazért a termékétt. Azóta válaszra sem mèltat... soha többé nem vásárolok erről az oldalról, 3-ból 3-szor csalódtam. Teli van csalókkal! És persze senki nem vállalja a felelősséget... Én érdeklődtem nála több termék iránt, viszont gyanús volt, hogy azt mondta, hogy utaljak most, egy hónap múlva jön haza és tudja küldeni a csomagom. Természetesen nem utaltam neki, aztán bombáztam az üzenetekkel egy hónap múlva, de nem válaszolt.
2018 01 07
Legalább téged nem húzott le... nekem semmi ilyet nem mondott, teljesen normálisnak tűnt. Írt, h megkapta az utalást, meg még aznap feladja, aztán se kép, se hang. Még 2 lánynak “adtael” ugyanazt a mellényt. Senki nem kapta meg :/> kkittibarbara: > > Erika.JZ: > > Engem (és rajtam kívűl mèg pár embert) 3 hete vert át a Timcsi 90 nevű felhasználó. 5500Ft-ot utaltunk neki többen is ugyanazért a termékétt. Azóta válaszra sem mèltat... soha többé nem vásárolok erről az oldalról, 3-ból 3-szor csalódtam. Teli van csalókkal! És persze senki nem vállalja a felelősséget... > Én érdeklődtem nála több termék iránt, viszont gyanús volt, hogy azt mondta, hogy utaljak most, egy hónap múlva jön haza és tudja küldeni a csomagom. Természetesen nem utaltam neki, aztán bombáztam az üzenetekkel egy hónap múlva, de nem válaszolt.
2018 01 07
> Renu118: > Sziasztok! > Nem értem miért vannak itt olyan felhasználók,akik nem szeretnék eladni a dolgaikat csak kirakják! > November 1.óta könyörgök az Ariana nevű felhasználónak egy cipőért!!!!!!! > Levelem megnézi,látom,hogy volt fent,de semmi válasz és már nem elsőre fordult ez elő!!!!!! Vagy vissza se ir akkor minek teszi fel.....
2018 01 08
Máshol is történt ilyen eset. Egy ismerősömet verte át valaki a FB-on, átutalta a pénzt, de az áru sosem érkezett meg. Feljelentést tett a rendőrségen, mert tudta a nevet, címet, számlaszámot. Több tízezer Ft-ra büntették a csalót. Ha nem fizetik ki a büntetést, le kell ülni. Ne hagyjátok magatokat!
2018 01 15
Sziasztok!Bocsi,új vagyok,és segítségre lenne szükségem.Nem tudom megerősíteni az email címemet,nem érkezik megerősítő link az email címemre.Eladásra sem tudok feltölteni semmit,pedig mindent kitöltök,és a végén hiába kattintok a feltöltésre,nem történik semmi.Talán mert nincs email címem megerősítve?Vagy mást csinálhatok rosszul?
2018 01 22
Nekem pont ez a problémám az oldallal. Teljesen komolytalan. Kereskedelem folyik itt, vannak vevők és eladók, de a vásárlói biztonság egyáltalán nincs garantálva. Teljesen irreleváns számomra, hogy most az internet és technika fénykorában egy épp-értelmes megoldást nem tudnak eszközölni az oldal kezelői arra, hogy véglegesen kitiltsák a csalókat, tovább megyek, hogy megelőzzék az ilyen esetek előfordulását. A regisztráció is szigorúbb feltételeket követelne. Igaz én nem régóta használom az oldalt, és eddig kb. 1 db terméket vettem, de pont emiatt a felelőtlen adminisztrátori hozzáállás miatt sem böngészek már az oldalon komoly vásárlási szándékkal.
2018 01 26
1 2