Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Hitegető - Mit tegyek?

Sziasztok! Zsofi69-el van valakinek bármiféle eladás/vétel kapcsolata? November 19-én írt nekem a profilomon lévő szandállal kapcsolatban, egy kicsit lealkudott az árból, adatokat cseréltünk, majd vártam az utalásra több, mint egy napot, de nem jött. Nem szeretek kétségek közt maradni, így hát megkérdeztem, hogy mi legyen akkor a dologgal, mert nem kaptam meg az utalást, így nem tudom feladni. Nagyon kedvesen visszaírt, hogy sajnos nem sikerült egy eladása, abból szerette volna megvenni a szandit, de így nem tudja, foglalni pedig nem szeretné, csak reménykedik, hogy még meglesz. Én felajánlottam neki, hogy szívesen félreteszem 1-1,5 hétig ha gondolja. Erre már nem érkezett válasz, gondoltam akkor ezzel vége is a történetnek. 22 napja újra írt, azzal a szöveggel, hogy "szia:) mennyi a minimum ar?". Írtam neki egy kicsit kevesebb összeget, mint amennyiért hírdetem, de nem kaptam rá választ több, mint egy napig (pedig többször is bejelentkezett ezalatt), majd utána észrevettem, hogy Ő volt az aki már egyszer írt a szandál miatt (azóta képet cserélt, ezért nem vettem észre egyből) és megegyeztünk egy árban, így ezt az üzenetet írtam neki: "Szia! Most láttam csak, hogy te írtál múltkor is a szandi miatt, és 4000 ft-ban egyeztünk meg pk-val. Ezt továbbra is tartom, és láttam, hogy voltál fent mióta visszaírtam, viszont én már nem lakom itthon és holnap megyek vissza Pécsre, de ha nem érdekel akkor nem viszem feleslegesen magammal feladás céljából, úgyhogy kérlek jelezz vissza, hogy szeretnéd-e. 😃 Kellemes ünnepeket! 😊" (Folytatás kommentben)
2018 01 13
Erre szintén semmi választ nem kaptam. És mit ad Isten' ma újra megtalált a következő szöveggel: "szia:)lehet rola szo h felrerakod nekem marciusig?" Na most én nem vagyok egy türelmetlen ember, és elismerem, hogy ezalatt a 3 hónap alatt nem akadt rá olyan aki el is vitte volna a cipőt, kivéve amikor a csajszi először írt, akkor elbuktam egy másik vásárlót. De előfordul az ilyen, nem tudhatta előre Ő sem, hogy visszamondják a cuccát. Másodszorra sem írtam (szerintem) semmi támadót, és nem futottam utána, hogy "na akkor mi lesz? megveszed vagy ne várjak?". Viszont ez már nekem abszolút a pofátlanság kategóriába megy.. Utálom ha foglalni akarnak nálam, ennek ellenére én ajánlottam fel neki az elején, és annyit sem kaptam, hogy köszönöm. A második levélre szintén semmi válasz. A szomorú ebben az, hogy nem fake, rákerestem a közösségi oldalakon és egy tök normális lánynak tűnik. És itt nem arról van szó, hogy félreteszem-e vagy nem, hanem, hogy milyen alapon tenném félre ezek után. Nem gondoltam negatívot adni neki, valószínűleg bosszúból visszajönne úgyis :D Mi a véleményetek erről? Volt már veletek hasonló?
2018 01 13
Én még áprilisban szerettem volna cserélni egy lánnyal (vásárolni akart eredetileg) az elején kb azonnal válaszolt, majd eltűnt. Rákérdeztem, hogy akkor mizu? És írta, hogy a vizsgái miatt most szüneteltetné. Június végén írtam neki, hogy láttam, még meg van amit szerettem volna, meg az is amit ő, esetleg már tudnánk-e találkozni. Megbeszéltünk egy találkozót, lemondta. A következőt is lemondta. A harmadikat sajnos nekem kellett lemondanom, de rögtön írtam is neki, hogy bármikor máskor tudunk találkozni. Majd eltűnt. Szeptemberben megint megkeresett, és megint ugyanazért érdeklődött. Megint megbeszéltük a cserét (most egy másik termékre, mert amit kiválasztottam, közben eladta) kért még képet, meg méretet, én is fordítva. Másnap írt, hogy akkor küldöm-e az infókat. Azonnal elküldtem, és kértem, hogy ő is küldje. Nem küldte. Két nappal később megint írtam neki, arra se válaszolt. Most már nem fogok neki vissza írni többet, mert csak elküldeném a világ végére idegességemben. (húdeszépenfogalmaztam) szerintem ez már minimum megérne egy negatívot, mert közben többször is aktív volt, töltött fel új dolgokat, adott el stb, én meg hetekig tök feleslegesen foglaltam neki a termékeket. velem is volt már, hogy nem volt időm válaszolni, vagy szimplán elfelejtettem, de akkor sem hetekről volt szó, hanem 1-2 napról, és elnézést is kértem miatta. Amikor meg nem volt jó egy termék/meggondoltam magam, akkor is tisztességesen leírtam, hogy mégse, de köszönöm. Szerintem ez iszonyatos pofátlanság, mert csak az időmet rabolja. Még azt is felajánlottam, hogy feladom foxposttal, postán, stb, de neem, mert személyesen egyszerűbb. Ráadásul nagyon szívesen foglalok, többször előfordult, hogy érdeklődtek, majd szóltak, hogy csak x nap múlva tudnak utalni. Vagy x nap múlva tudnak találkozni, mert elutaztak/betegek stb. Ezzel semmi gond nincs, de könyörgöm, legalább szóljanak.
2018 01 13
Hobbi szinten űzi néhány ember, hogy rád ír, hogy tuti, 1000%, aztán fotózol, mérsz, de vissza se böfög semmit. Vagy tedd félre neki x időre. Nos, ez max 1 hét nálam, és ha közben más is ír, azt jelzem a foglalgató felé. Hallgatás beleegyezés, így eladom, ha úgy van. Mikor látod, hogy azóta nem egyszer volt fent, és ne legyél ideges... De már 3-4 nap csend után ki szoktam törölni az üzenetet, ha nem jelentkezik. Ha annyira kell, akkor vegye meg, ne hitegessen. Ha nincs lóvé hozzá, akkor meg ne írogasson rá az emberre.
2018 01 14
Sajnos nekem is az a tapasztalatom (több száz eladás és csere után- nem csak itt gardróbon), hogy akivel nem pörög a beszélgetés, nem határozott az utalásban/csomagátvételben, és húzza-halasztja az üzletet, abból szinte 100% ban nem lesz semmi. 😦 Félretenni csak azoknak szoktam, akik nagyon kedvesen gyorsan kommunikálnak és határozottan kérnek meg pl:konkrét dátumig (1-2 héten belül). Az ilyen " majd lehet 1 hónap múlva HA..." embereknek megírom: hogy bocsi de nem tudok félrerakni, ha meglesz még akkor akkor szívesen adom neki. (És ez általában azt jelenti hogy soha többet nem hallok felőle) Plusz én mindenkinek aki 3-4 napon belül nem válaszol megírom illedelmesen, hogy ha szeretné feltétlenül egyeztessünk le valami konkrétumot a fizetéssel /postázással kapcsolatban, mert különben ha jelentkezik más annak adom oda. Erre vannak páran akik odaböfögik hogy "nem kell" van aki semmit nem ír- de így legalább nem aggódom azon hogy továbbadjam-e vagy sem. Egyszer volt velem olyan hogy egy (szerintem szellemileg nem 100as) fickó 2-3 naponta írt egy termékemre hogy "kellene neki", "megveszem". És minden levelére megírtam neki illedelmesen hogy, mennyibe kerül a posta stb. A 6. "és akkó mennyibe kerül" levelére írtam , hogy: ha egy mód van rá többet ne írjon.... Mindenki szeretne eladni, de vannak olyan esetek amik nem érik meg a fáradságot.
2018 01 14
sziasztok nincs ilyen topik ahova a hitegetők nevét lehetne közzé tenni?
2018 01 25
Ha kért számlaszámot és nevet, arra van külön téma.
2018 01 25
gabi08 Szia! Megvan meg a kabátot? Szeretném megvenni 😃 köszönöm! Üdv: Gabi 5 napja, 20:38 jedli35 szia melyik kabát? 😃 5 napja, 20:40 jedli35 zarára gondolsz? 5 napja, 20:49 gabi08 Igen, bocsánat azt kihagytam a kérdésböl 😦 5 napja, 14:59 jedli35 rendben 😃 személyesen gondoltad? 5 napja, 19:35 gabi08 Szia! Én jelenleg hörgögyulladással fexem itthon, szoval most személyesen biztos nem tudom töled átvenni 😦 foxpost esetleg? Köszönöm!űdv: Gabi 4 napja, 19:50 jedli35 az megoldható Szigetszentmiklós Auchanba van foxpost. Mail címem: [email protected] 4 napja, 21:30 jedli35 rendben, telefonszámot is kérnék 4 napja, 22:07 jedli35 szólj kérlek ha utaltál 4 napja, 12:24 jedli35 azért ha nem kéred szóljál légyszíves 4 napja, 19:23 jedli35 semmiképp ne utalj, másnak adom 3 napja, 11:23 jedli35 látom hogy most is fent vagy de válaszolni luxus, írni fogom az adminnak, hogy hitegeted az embert. ők sem szeretik az ilyen hozzáállást 3 napja, 11:32 gabi08 Nem értem miröl beszélsz. Add el másnak nyugodtan. A telefonon voltam bejelentkezve, de az nem azt jelenti hogy itt vagyok. Hidd el van jobbödolgom is ennél. Mindenesetre ilyen eladoval én még nem találkztam!!! Köszönöm! Szép hétvégét kivánok neked!űdv: Gabi
2018 01 28
az utalási adataimat kihagytam
2018 01 28