Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Miért nem olvassák el a TÉTEL MELLETTI leírást?

Azon már nem lepődöm meg, hogy a profilomon lévő infókat nem olvassák el, pedig sztem az is alap lenne, ha valaki vásárolni szeretne. Ezen viszont kénytelen voltam túllépni, meg gondolom rajtam kívül sokan mások is.:) De pont emiatt is rászoktam arra, hogy minden feltöltött tételhez oda írom a 2 legfontosabb infót, vagyis hogy nem cserélek és nincs személyes átvétel csak posta. Erre naponta kapom az üziket, hogy "Budapesti átvétel?", "Cserére benézel?". Én meg fogom a fejem, hogy ez most komoly?:) Nem kisregényt írok a tételek mellé, hanem csak a ruha állapotáról, méretéről pár szót és még ezt , hogy nincs csere és csak posta. Nem értem hogy lehet az hogy valaki vásárolni akar, de még ezt sem képes elolvasni. Vagy elolvassa, de nem fogja fel? Nekem ez tényleg nagyon fura és érthetetlen.
2018 02 24
Egyszer arra gondoltam, vajon ha beleírnám a termék leírásába, hogy egy zsák macskasz@rt is adok mellé, feltűnne-e valakinek. Ezek a cseremániás sóherek engem is kiakasztanak. Egy mekis menü árából vehetsz nálam két felsőt, de ezek cserélni akarnak. Amúgy én külön fület csináltam azoknak a cuccaimnak, amiket hajlandó vagyok cserélni, de csak KEDVENCNEK jelölt cuccra. Le se sz@rják... És mikor rákérdeznek, én is azt szoktam csak megírni, hogy ott van a leírás, olvassa el.
2018 02 26
Én a bemutatkozó szövegem végére egyszer odaírtam, hogy "Köszönöm, hogy végig olvastad, és ha üzenetváltás során megírod, hogy "20% kedvezmény", akkor 20% kedvezményben részesülsz." 1hónapig ott volt, senki nem vette igyénybe, miért is? Mert nem olvasta végig... pedig szerintem jól járt volna vele, vagy nem?
2018 03 01
én valóban kisregényt írtam a termék leíráshoz😃 nálam csak pesti átvétel van de rendszeresen kapom az üziket, hogy "szia, postával mennyi lenne?"... kedvenc válaszom : igen láttam, hogy nem postázol de gondoltam kivételt tehetnél. erre nem is válaszoltam. a másik ilyen a méret, mikor a hölgynek eszébe jut, hogy ha ő 40es ruhákat hord nem biztos hogy a 36os is jó lesz rá. ilyenkor a kérdésem z lenne , hogy az illetők mikor bemennek mondjuk a zaraba akkor sem nézik a méreteket csak a kasszánál?:D
2018 03 04
Én meg azt nem szeretem, hogy egyrészt én azért nagyjából elfogadható minőségű, divatú termékeket cserélek, és erre kinyúlt, szakadt, divatjamúlt cuccokra szeretnének cserélni. Tudom, hogy nem mindenkinek olyan az anyagi helyzete, de nem fogok sz@rra-húgyra cserélni, csakhogy megszabaduljak a ruháimtól. A másik: küldjek képet felvéve. NEM TUDOK, mert azért adom el, mert nem áll jól, vagy nem tetszik magamon!
2018 03 07
> merkel: > Én meg azt nem szeretem, hogy egyrészt én azért nagyjából elfogadható minőségű, divatú termékeket cserélek, és erre kinyúlt, szakadt, divatjamúlt cuccokra szeretnének cserélni. Tudom, hogy nem mindenkinek olyan az anyagi helyzete, de nem fogok sz@rra-húgyra cserélni, csakhogy megszabaduljak a ruháimtól. > A másik: küldjek képet felvéve. NEM TUDOK, mert azért adom el, mert nem áll jól, vagy nem tetszik magamon! Ezt a küldj képet felvéve baromságot én nem értem, elvégre mindegy, hogy nekem hogy áll, ha neki más a testalkata/magassága, mert attól, hogy 3 különböző emberre jó egy adott méret, még nem jelenti, hogy mindegyiken jól is mutat.
2018 03 08
A profilt nem olvasó emberek védelméért: VAn úgy, hogy az ember céltudatosan böngész és percenként 3 emberre ráír egy kérdéssel. Valóban nem olvasgatja mindenkinek a profilját. Az idő. Tényleg a legjobb,ha a termék leíráshoz írjuk be a fontos közlendőnket. Az a legbiztosabb. Azt mindenki olvassa. Szerintem sokan nem azért kérik a felvéve fényképezést, hogyan is áll,hanem nem igazán tudjuk elképzelni, hogy néz ki felvéve, milyen a szabása, hol hosszabb,rövidebb, milyen az anyag, stb. Kiterítve nem mindig jön le, pontosan milyen is a ruha felvett állapotban.
2018 03 18
> timerinka: > A profilt nem olvasó emberek védelméért: VAn úgy, hogy az ember céltudatosan böngész és percenként 3 emberre ráír egy kérdéssel. Valóban nem olvasgatja mindenkinek a profilját. Az idő. Tényleg a legjobb,ha a termék leíráshoz írjuk be a fontos közlendőnket. Az a legbiztosabb. Azt mindenki olvassa. > Szerintem sokan nem azért kérik a felvéve fényképezést, hogyan is áll,hanem nem igazán tudjuk elképzelni, hogy néz ki felvéve, milyen a szabása, hol hosszabb,rövidebb, milyen az anyag, stb. Kiterítve nem mindig jön le, pontosan milyen is a ruha felvett állapotban. Ne haragudj, de ne mondd már, hogy pár mondatot elolvasni több idő, mint megírni egy levelet és megvárni rá a választ... És nem, a termék leírását sem képesek elolvasni az emberek, pláne, ha kisregény.
2018 03 19
Mondjuk nekem sok pozitív tapasztalatom volt ,de tényleg igaz,hogy a legtöbben le szarják mit is írsz oda...Ezért nem is szoktam max 1-2 mondatot. A cseréseket is bírom (még így is,hogy nálam szóbajöhet,körbenézek általában,találtam már nagggyon szuper dolgokat cserére ,nem is egyet),de mikor ír egy ember nagyrészt M-es ruhákkal,azzal mi a fenét kezdjek? :D Xs vagyok,nincs is még S-es termékem se...Másik,egy M-es egyáltalán minek akar xs-re cserélni? :D Úgy beírnám néha,rád se menne bakker...:D :D Na meg persze a régi filléres cuccokkal cserélni akarók,best of..
2018 04 06
Az a legjobb, mikor nem írnak méretet sem ruhánál,sem cipőnél, csak árat. Én meg nem vagyok kérdezős típus, jobban szeretem, ha az alap infók megvannak. Ezért is beleírok mindent a leírásba, méretet, mért centiket, postázási lehetőségeket. Aztán vagy olvassák vagy nem. Általában nem. De magamból kiindulva biztos vannak, akik örülnek a részletes leírásnak. :)
2018 04 07
Hasonló helyzetben vagyok én is. A profilomon kiírtam már 3 helyre: bemutatkozásomba, termékleírásba, sőt a termékeim feltöltött képeire IS ráírtam, hogy "csak foxpost, nincs személyes átvétel". És jönnek a kérdések: "Személyesen itt és itt átvehető? - Kérdésem a következő lenne innentől kezdve: HOVA ÍRJAM MÉG? :D :D :D
2018 04 07
Azt is bírom,akiknek megmondom hétfőn ,hogy semmit nem találtam náluk cserére,erre kedden írnak egy másikkel kapcsolatban cserére...Biztos egy nap alatt úgy megváltozott az ízlésem :D :D De olyan is volt,aki ezt vagy 5-6x eljátszotta xD
2018 04 08