Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Ti szoktatok kisebb dolgokat (pl. ékszer) sima elsőbbségivel feladni?

Mi a tapasztalatotok?
2018 02 25
Bugyit és vékony pólót is adtam fel úgy, valamint vettem pamut babaelőkét postakész elsőbbségiben. Szerencsére eddig semmi sem tűnt el, bár én jól le is celluxozom mindig.
2018 02 25
Én adtam már fel ékszert és pólót,topot vagy bodyt is ami még vékony és elfogadják a postán. Viszont mindegyiket csak azért mert a vásárló kérte, én pedig hozzá tettem, hogy kizárólag a saját felelősségére vállalja. Szval ha elveszne a postán vagy bármi, akkor engem semmiképp nem vonhat felelősségre. Mert sajnos a sima/elsőbbségi levelet ugye nem tudom bizonyítani, hogy én feladtam. Ha ez így neki rendben, akkor én szívesen postázok sima levélként is. Én mindenképp azt tanácsolom, hogy alapból ne adj fel semmit simán, de ha a vásárló kéri akkor belemehetsz csak írd le neki egyértelműen, hogy saját felelősségére adod csak fel és gondolja át. Így nem kerülhetsz később bajba, ha mégse kapná meg a levelet. Egyébként nekem mindegyik levelem célba érkezett eddig így is. 🙂
2018 02 25
Ja, meg persze ilyen esetben max lefotózni tudom megcímezve a borítékot, hogy én így adtam fel. Persze, elkeveredhet, vagy felbontja valamelyik enyves kezű postás, és szelvény sincs, hogy kinyomozzák, hol veszett el a rendszerben. De eddig nem volt probléma szerencsére.
2018 02 26
NEM AJÁNLOM SENKINEK! Én adtam fel, mert a vevőm azt írta, neki jó lesz sima levélként, úgy olcsóbb (postaköltségen szeretett volna spórolni, amit megértek). A levél nem érkezett meg a vevőmhöz, nagyon kellemetlen volt. A postán érdeklődtem, de feladóvevény, küldeményazonosító nélkül nem tudtak mit tenni (amit meg a postai dolgozó részéről szintén megértek). Természetesen visszautaltam a vevőmnek a pénzét, aki jófej volt és nem adott negatívat, bár igaz, hogy nem is érdemeltem volna meg, én feladtam a postán, majd visszautaltam a pénzt. Viszont emiatt buktam a termékem, a postaköltséget, a visszautalás költségét. Jobban jártam volna, ha a vevő nem is akarja kifizetni, akár saját költségre is, de ajánlottan adom fel.... Nem éri meg a kálváriát, higgyétek el.
2018 02 27