Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

törlődő ruhák

sziasztok! folyamatosan tűnnek el feltöltött ruháim az oldalról, mi lehet a gond? :( eladva jelölésű is eltűnt, de olyan is amit még hirdettem. volt ilyen másnak is?
2018 03 26
Annyira jó lenne, ha kapnánk róla egy figyelmeztetést, mert így egy csomó olyan tételemet kitörölték, amit többen is beraktak a kedvencek közé.. ha kapnánk egy üzenetet, hogy a "termék nem felelt meg az előírásoknak, mert ... , kérlek, változtasd meg, vagy töröljük" sokkal egyszerűbb lenne az oldal használata. Nekem van olyan hirdetésem, amiben több ruha is van, képeken és címben is látszik, az egyiket törölték, a másik több hónapja fent van..
2018 03 27
Én is ma vettem észre, hogy töröltek dolgokat.. nagyon bosszantó... és ami a legrosszabb, hogy nem igazán értem, milyen feltételnek nem felelt meg...
2018 03 29
Nálam is eltűnt 1-2 cucc, bár én tudom miért. Fel mertem tenni 2 ugyan olyan pólót meg trikót együtt. Hát tényleg ha ez lenne a legnagyobb probléma az oldallal megérteném hogy az admin ezek törlésével foglalkozik. De az igazság az hogy ez az oldal egyre s*arabb, mert a valódi problémákkal abszolút nincs foglalkozva, de arra bezzeg van ideje a kedves admin(ok)nak hogy az amúgy korrekt eladók termékeit törölgesse. Köszönjük, ettől valóban jobb lesz az oldal működése. Legalább küldenének előtte értesítést, ezért is évek óta könyörög több felhasználó, de még ezt se hajlandóak megtenni. Nagyon kiábrándító ahogy az oldalt üzemeltetik. Arra várok mikor kerül végre más kézbe.
2018 03 30
Nálam is töröltek, valaki már leírta ugyanezt, hát kérdezem én is, hogy miért nem fér el egy netes kép a 4 saját mellett, a vásárló dolgának megkönnyítése érdekében. Én pl jobb szeretem ahol van ilyen kép,ami inspirál/ötletet ad. Legalább löknének valamit a törlésről... Ami meg külön dühítő,hogy fizetsz egy csomót a hirdetésekért, erre fogja és kitörli mikor már elég nézetté vált. Elég sok megoldásra váró probléma van ezen kívül, inkább arra kellene ekkora hangsúlyt fektetni. Csak 1-2 példa: Elhanyagolt fiókok. 100 éves eladva hirdetések. Ömlesztett címke használat a leírásban. Rendelgetős lányok. Kategóriák bővítése. 1 felhasználó kb. 10 profillal rendelkezik.... miért? Stb stb.
2018 04 01
Nagyon szomorú, hogy igényes, szép dolgokat töröltek. Minden termékem új , teljesen úgy néztek ki, mint a netes képeken, csak mivel modell viselte őket, sokkal jobban néztek ki, mintha a földön, vagy egy vállfán lógva fotóztam volna. Ez talán olyan nagy bűn????? Mivel mérethibásak, én fel sem tudom venni őket, mert vagy lógnak rajtam, vagy rám se jönnek, :(((((((
2018 04 02