Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

NataliaSales - ről vélemény

Sziasztok, valaki üzletelt NataliaSales nevű felhasználóval?! Miután átutaltam a pénzt eltűnt, a terméket azóta sem kaptam meg.
2018 04 04
> dotdorothea: > Sziasztok, valaki üzletelt NataliaSales nevű felhasználóval?! Miután átutaltam a pénzt eltűnt, a terméket azóta sem kaptam meg. Nem kötekedésből, de egy semmilyen értékeléssel rendelkező embernek miért utaltál?
2018 04 05
Nem üzleteltem a felhasználóval, de nem is tenném mivel nagyon gyanús a profilja. Csak drága cuccai vannak és egy visszajelzése se. Az ilyenek 99%-ban csalók.
2018 04 05
> zooey1234: > > dotdorothea: > > Sziasztok, valaki üzletelt NataliaSales nevű felhasználóval?! Miután átutaltam a pénzt eltűnt, a terméket azóta sem kaptam meg. > Nem kötekedésből, de egy semmilyen értékeléssel rendelkező embernek miért utaltál? Nekem sincs sok értékelésem, mégis becsületes vagyok... (nem védeni akarom a hölgyet, de csak azért mert nincs hatezer plusz, nem hiszem, hogy ez magával vonzza, hogy csaló is)
2018 04 05
Egyetértek az előttem hozzászólóval. Sajnos én 14.000 Ftot buktam hasonló szituációban. Fel nem tudom fogni , hogy tudnak iyen undorítóak lenni egyesek. Mi viszi rá arra, hogy másokat megkárosítson... :(
2018 04 06
> MariaKerekes: > > zooey1234: > > > dotdorothea: > > > Sziasztok, valaki üzletelt NataliaSales nevű felhasználóval?! Miután átutaltam a pénzt eltűnt, a terméket azóta sem kaptam meg. > > Nem kötekedésből, de egy semmilyen értékeléssel rendelkező embernek miért utaltál? > Nekem sincs sok értékelésem, mégis becsületes vagyok... (nem védeni akarom a hölgyet, de csak azért mert nincs hatezer plusz, nem hiszem, hogy ez magával vonzza, hogy csaló is) Persze, ezzel egyetértek; viszont én egy szóval nem mondtam azt, hogy csaló, mert nincs értékelése, de mivel referencia nincs, ezért nem tudhatod, hogy kivel üzletelsz... Bár nálam min. 20 pozis értékeléssel kell rendelkezzen az eladó, hogy utaljak, de mindig átolvasom előtte őket, és lecsekkolom, kik adták őket (jófogáson amúgy eszembe sem jutna előreutalni, sőt). 1-1 nega előfordul, hogy becsúszik, + úgy vettem észre, hogy legtöbbször csak az üres hiszti megy az értékelő részéről, és sztem pont ez a hátránya az értékelősdinek, hogy akkor is tudsz leadni, ha nem is üzletelsz a másikkal, pl. eladó nem reagált, holott leírta az oldalán, hogy üres levelekkel nem foglalkozik, és ilyen esetekben úgy gondolom, hogy az érdeklődő a hibás, mert lusta, vagy nem tud szöveget értelmezni - egyébként ez is megérne egy topikot :D Sajnos nagyon sok csaló van itt (is), és szerintem kifejezetten jó, hogy vannak, akik megosztják a tapasztalataikat, hogy okuljunk belőlük. :) <3
2018 04 06
Az a baj, hogy nem akkora divat itt az értékelés, mint pl. vaterán. Én sem vagyok csaló, írtam is a bemutatkozásomban, hogy bár utánvétet nem vállalok, de meg tudom mutatni a vaterás értékeléseim. 12 éve vagyok ott tag, több ezer adásvétem volt, ennek kb. harmada az amit én vettem, a többi eladás. Már a kezdetektől is előre utaltam én is az eladóknak, a vásárlóim is. Sőt jófogáson is többször utaltam előre. Alapvetően ami gyanúsnak tűnik, oda nem utalok, meg tízezres tételben sem szoktam ezért vásárolni. De teljes mértékben megértem a bizalmatlanságot is, egyre több a csaló, ahogy terjed a net elérhetősége is. Sajnos a sok pozitív értékelés sem garancia semmire. Volt olyan "vásárlóm", akinek kétszer annyi értékelése volt, mint nekem, 1000 fölött, és nem fizetett, nem reagált, annyit se írt, hogy bocs mégse kell, pedig sosem bombáztam negatívval azokat, akik szóltak legalább. Mert hát előfordul az ilyen. Mondjuk én akkor is megvettem a liciten megnyert termékeket, ha közben már meggondoltam magam, de másokkal engedékenyebb vagyok. :) Volt egy olyan esetem is, hogy egy eladónál már harmadik alkalommal vásároltam viszonylag rövid időintervallumon belül, mindegyik alkalommal kb. 20e tételben. Az első kettőnél hamar meg is kaptam, a harmadiknál gyanús volt, hogy mi van, másfél hét után írtam rá az utalás után, hogy mi van, hisz előtte 1-2 nap alatt megkaptam, futárral küldte. Azt válaszolta, ha majd utalok (tehát meg se nézte az utalásait, én egy ilyen eset után a válasz előtt mindig utána néztem, hogy hátha nem vettem észre). Erre elküldtem a netbankomból a képernyőképet, amin látszott, hogy majd 2 hete elutaltam. Akkor feladta végül, de se egy elnézést nem írt, semmit. Azóta se vásároltam tőle. Pedig neki is több száz pozitív értékelése volt, dehát így nem lettem törzsvásárlója.
2018 04 06
Sztem az a fontos hogy mindenki mérlegeljen. Mert persze, 0 visszajelzéssel is lehet valaki becsületes, hiszen mindenki elkezdi valamikor. Csak nem árt ha az ember azért végignézi az adott személy profilját. Azért ha valakinek csak 5-10ezer ft feletti cuccai vannak, nagy márkákkal és nagyon jó fotókkal de nincs visszajelzése az sztem igenis gyanús, főleg egy ilyen oldalon ahol nem titok hogy sok a csaló. Persze lehet hogy becsületes, de megéri kockáztatni ennyi pénzt??? Ilyen esetben inkább kérjetek személyes talit! Mert ha nem jön el max csak az időtök bánja. Máskor is érheti az embert csalódás, becsületesnek tűnő felhasználók kapcsán is, de vannak esetek mikor szinte borítékolható és azért ezt el lehet kerülni.
2018 04 06
> *Anni*: > Sztem az a fontos hogy mindenki mérlegeljen. Mert persze, 0 visszajelzéssel is lehet valaki becsületes, hiszen mindenki elkezdi valamikor. Csak nem árt ha az ember azért végignézi az adott személy profilját. Azért ha valakinek csak 5-10ezer ft feletti cuccai vannak, nagy márkákkal és nagyon jó fotókkal de nincs visszajelzése az sztem igenis gyanús, főleg egy ilyen oldalon ahol nem titok hogy sok a csaló. Persze lehet hogy becsületes, de megéri kockáztatni ennyi pénzt??? Ilyen esetben inkább kérjetek személyes talit! Mert ha nem jön el max csak az időtök bánja. Máskor is érheti az embert csalódás, becsületesnek tűnő felhasználók kapcsán is, de vannak esetek mikor szinte borítékolható és azért ezt el lehet kerülni. Igen, mindenképp meg kell nézni. A sok márkás cucc profi fotóval valóban gyanús, de az is, ha minden kép más környezetben készült. Ilyenkor lehet amúgy még fotót kérni, ha nem tud, akkor az felejtős. Tőlem is többször kértek már, pedig majdnem az összesnél több fotó is van. De szívesen készítem, főleg,ha tényleg ez segíti átlendíteni a vásárlót a bizonytalanságon. :)
2018 04 06
Lányok! Nézzétek kiket követek, milyen ruhák vannak a kedvenceim között, és azoknak ne/se utaljatok! Ma is kb 10 profilt találtam!
2018 05 01