Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Másnál is teljesen használhatatlan az oldal?

Nem tudok se kedvencnek jelölni, se ide vele! gombot nyomni, se chrome-ban, se firefox-ban...Nagyon, nagyon gáz, pedig kedvelem ezt az oldalt! De még egy oldallal, amivel ennyi gond lenne, hát nem találkoztam sehol...Nálatok is fennállnak ezek a dolgok?
2018 04 12
Szokott nekem is ilyen lenni,plusz olyan,hogy rámegyek egy menüpontra és csak tölti és tölti de nem hozza be az oldalt. Főleg az üzeneteket nem szokta megjeleníteni. Illetve néha nem tudom eladottnak megjelölni a cuccaim. Nagyon bosszantó.
2018 04 12
Néha előfordul, igen. De az ingyenességnek ez az ára. Nem semmi költség egy ilyen oldalt fenntartani, aztán egyre több a felhasználó, a feltöltött cucc. Bár az javítana a helyzeten, ha a tiltott felhasználok, vagy az évek óta be nem lépők terméket törölnék.
2018 04 12
Nálam már jó néhány napja csiga lassú,szinte már olyan lassú a gardróbcsere h sokszor be sem hajlandó tölteni pl az üzeneteket,vagy ha meg szeretnék nézni egy terméket. De ha mégis betölti ,akkor is csak sokadszori oldal frissitéssel,de kb 90%-ban be sem tölti.
2018 04 19
Teljesen használhatatlan ez az oldal! Nem lehet feltölteni egy ruhát se, csak tölt és tölt... Eléggé próbára teszi az ember türelmét. 😅
2018 04 20
Engem nem zavar, ha nincs fejlesztés, de legalább működne...A reklámokat sem tiltom le, mert ebből él az oldal, értem én. De most feltennék pár cuccot, és egyszerűen nem csinál semmit. Se chrome, se fox. Katasztrófa.
2018 04 22
Nálam általában jól működik Firefox-al és Operával szoktam belépni. Firefox-al ritkán nem működnek funkciók. Operával minden funkció tökéletes nálam.
2018 04 26
A firefox nagyon lassú és sűrűn összeomlik,én chrome-ot és operát használok win 7-tel. A reklámblokkolót sem mindegy milyet használ az ember,mert mint pl nekem is, itt gardróbcserén blokkolta a képeket nem tudtam a jobbra/balra nyilakkal nézegetni,csak is a legelső képet tudtam megnézni! Továbbá az "Ide vele" és az üzenet küldés opciót is blokkolta!
2018 04 26
Nekem az üzeneteket tölti be 10-ből 5 alkalommal. :/
2018 05 03