Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Személyes átvétel?!

Sziasztok! Az alábbi eset történt meg velem, nem tudom ti hogy vagytok vele... Nagyon megtetszett egy termék, és mivel én is és az eladó is ugyanabban a városban élünk, megkérdeztem van-e személyes átvétel. Ezután tájékoztatott, hogy ő csak postázva küldi. Ezt teljesen normálisan írta, nem is ezzel van a bajom, de nem értem, miért kell postázva küldeni, amikor egyrészt magasak az árak, illetve miért kéne pluszba postaköltséget fizetnem, amikor ugyanabban a városban lakunk? Ez a lustaságból fakad vagy mi? Személyes találkozó terén is tök nyitott vagyok, nem tudom miért jó pl.: 600-1000 Ft-ot pluszba elkérni postaköltségre .(ebben az esetben)...? Veletek volt már hasonló?
2018 04 30
Szia! Lehet sokat dolgozik/gyerek van/bármi,vagy hogy sokszor eljátszották már vele,hogy nem jelentek meg személyes talin. Ha van sok pozitívja,akkor valószínűleg megbízható. Ha 0 értékeléses,csak több tízezres slágertermékekkel,és nincs absz személyes tali,az azért gyanús.
2018 05 01
egy sok pozitívval rendelkező felhasználóról van szó, ettől függetlenül meg lehetne szerintem adni akár a munkahelyéhez, vagy a lakhelyéhez közeli helyszínt is : ) ha a postára el tud menni, ez sem lehetetlen : )
2018 05 01
Ez amúgy tök igaz,aztán max ha neked túl messze van vagy bármi,akkor marad a posta.
2018 05 02