Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Mit tudnék csinálni?

Facebookon írt egy lány még március 14-én, hogy érdekelné őt egy felső. 17-én elutalta a pénzt, én pedig 19-én adtam fel neki postán maradóra, mivel úgy kérte. Mondtam neki hogy szóljon ha megkapta, de mivel nem írt, így 24-én megkérdeztem hogy megkapta-e. Megnézte, nem írt. Ápr. 12-én kaptam értesítést arról, hogy visszaküldték a csomagot, mert nem kereste. Írtam neki, azt mondta elfelejtette. Javasoltam, hogy küldje el a posta árát és feladom újra. Azt mondta rendben, köszöni. 29-én írt hogy elutazott, másnap tudna utalni. Mondtam hogy rendben van. Azóta semmi. Írtam neki 3x is, nem válaszol. Egyszerűen nem tudom ép ésszel felfogni, hogy lehet ilyesmit elfelejteni, aztán nagy ívben sz.rni rá. Mit csináljak ha továbbra sem ír?
2018 05 16
Ne idegesitsd magad feleslegesen, ha nem ir, nem ir, tedd felre a cuccot sztem 1 honapra neki max. Velem is volt ilyen, nem jelentkezett.
2018 05 16
Én a helyedben finoman / kedvesen megírnám neki, hogy ne haragudjon de jó lenne lezárni ezt a dolgot, és azt is megírnám neki hogy ha x napon belül nem válaszol automatikusan visszautalom a ruha árát a számlájára (ha van olyan) és úgy tekintem hogy már nem szeretné a ruhadarabot. (a postaköltséget nyilván nem utalnám vissza neki, mert az a saját nemtörődömsége volt hogy nem vette át). ha nem számláról utalt (amire vissza tudnád küldeni a pénzt), akkor is megírhatod neki hogy ha x napon belül nem válaszol nem tartogatod további és újra kiteszed eladó- szabad prédaként-a ruhát. (Még esetleg hozzátehetnéd hogy írja meg a számlaszámát amire visszautalhatod majd neki a ruha átküldött árát). Mondjuk az átutalásnak is van valami minimál költsége, de talán inkább az mint a hónapokig tartó hercehurca. Amúgy egy egy ilyen "ha x idő múlva ha nem írsz ez vagy az lesz.." levél hatására általában hirtelen meg szoktak táltosodni az emberek és azonnal jön válasz :) remélem megoldódik ! :")
2018 05 16
Rendben, írok neki, egy próbát megér :D Köszönöm! :")
2018 05 16