Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

CHANELBABA, az újabb csaló

Sziasztok! Csere kapcsán futottam bele. Én elküldtem a kiválasztott holmikat, továbbítottam a feladószelvényt is neki. Természetesen tőle nem érkezett semmi, holott már napokkal ezelőtt " épp sorban állt a postán" . Több üzenetemre nem is reagált, majd megírta, hogy kórházban van, mert megtámadták az utcán! Csajok! Kupai Edina, Demecser....csak óvatosan, vigyázzatok vele!!!
21 napja, 10:48
> TKata01: > Sziasztok! > Csere kapcsán futottam bele. Én elküldtem a kiválasztott holmikat, továbbítottam a feladószelvényt is neki. Természetesen tőle nem érkezett semmi, holott már napokkal ezelőtt " épp sorban állt a postán" . Több üzenetemre nem is reagált, majd megírta, hogy kórházban van, mert megtámadták az utcán! > Csajok! Kupai Edina, Demecser....csak óvatosan, vigyázzatok vele!!! Sajnos épp most küzdünk. Próbálok némi becsületet "üzenni" neki. A nagyobb értékű cserék érdeklik. Aztán vissza semmi. Nekem azt írta azért volt kórházban mert baleset érte a konyhában, elvágta a kezét. Nem először van fent, más felhasználónév alatt is futott már. Eljátssza a dolgot akivel csak tudja, aztán másik profilt csinál. Az az érzésem, hogy sokunkat átverte már...
20 napja, 13:37
Az bosszant, hogy még engem fenyeget, mert a barátja rendőr.... mit képzel ez magáról? Nem hiszem el, hogy ilyenekkel nem lehet semmit kezdeni!
20 napja, 10:49
Engem is átvert ez a szemet Lada !! Nem is kevés összeggel !! Face profiljat nézte valaki ??
14 napja, 11:35
Valaki mar tett az ugy érdekében ? Feljelentette ? Vagy írtátok neki SMS-t vagy facen ?
14 napja, 11:36
Ez már ranezesre kuka! Eleve a neve is "chanelbaba"😂 Amugy facen fent van. Egy redvás putris.. meglehet nezni. Biztos, hogy nincs az ilyennek rendor barátja!
13 napja, 20:03
20/4562178 a telefonszáma. Legalábbis egy hete még az volt. Már nem fárasztom magam vele.Ezek szerintem számot is cserélnek, miután begyűjtöttek mindent. A postán a csomagra 50000 forint értéket kell íratni, függetlenül attól,hogy mi van a csomagban. Ennél az összegnél ha feljelentik, már büntethető, de azalatt csak szabálysértés és nem csinálnak egy csalóval semmit. Soha többje ne legyen a világon, csak amit ellopott.
13 napja, 05:39