Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

RekaKarolyi - vigyázzatok !

Sziasztok ! Rekakarolyi nevű felhasználónak elutaltam 9 napja 6000 ft ot egy bőrkabátra. 5 napja írta ,hogy feladta ,de a postán se híre se hamva a csomagnak ,na és azóta termesztésen ő sem reagál egyetlen levelemre sem . Valaki vásárolt már tőle ? Egyelőre megadom neki az utolsó esélyt ,miszerint hétfő délután elmegyek még egyszer a postára ,de ha nem lesz ott a kabát ,vagy nem utalja vissza a pénzt ,akkor megy a negatív listára . Sosem vertek még át ,és kisgyermekes anyukaként igencsak nagy összeg nekem ég a pénz :(
2018 09 23
Szia! Nem kötekedésből, de miért utalsz olyannak akinek egy pozitív visszajelzése sincs? Nem azt mondom, lehet ettől még becsületes, hiszen mindenki a 0-ról kezdi, de ha neked nagy összeg 6000ft meg kisgyermeked van lehetnél elővigyázatosabb. Nem tudom mióta használod az oldalt de itt köztudottan rengeteg csaló van. Azért nincsenek itt olyan cuccok amik pótolhatatlanok így én inkább azt javasolnám mindenkinek ne olyan eladótól vásároljatok nagy összegben akinek nincsenek visszajelzései. Minden esetre azért a legjobbakat kívánom, hogy visszakapd a pénzt vagy megérkezzen a kabát! : )
2018 09 23
Szia . Teljes mértékben igazad van ! Az oldalon is több éve vagyok fent ,és sajnos hiába tudom mennyi csaló van ,nem gondoltam ,hogy velem is megtörténik egyszer . Holnap délelőtt megteszem a feljelentést a rendőrségen ,bízom benne ,hogy már többen feljelentettük az illetőt ,és megkapja méltó büntetését . > *Anni*: > Szia! > Nem kötekedésből, de miért utalsz olyannak akinek egy pozitív visszajelzése sincs? Nem azt mondom, lehet ettől még becsületes, hiszen mindenki a 0-ról kezdi, de ha neked nagy összeg 6000ft meg kisgyermeked van lehetnél elővigyázatosabb. Nem tudom mióta használod az oldalt de itt köztudottan rengeteg csaló van. Azért nincsenek itt olyan cuccok amik pótolhatatlanok így én inkább azt javasolnám mindenkinek ne olyan eladótól vásároljatok nagy összegben akinek nincsenek visszajelzései. Minden esetre azért a legjobbakat kívánom, hogy visszakapd a pénzt vagy megérkezzen a kabát! : )
2018 09 24