Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Közlemények/Reklámok /

IGAZI GARDRÓBVÁSÁR Budapesten (extra OLCSÓ asztalbérléssel, jó zenékkel, és persze sok-sok kajával)

Sziasztok! Van kedvetek egy kisebb gardróbvásárhoz Budapest környékén? Van is ötletem helyszínre, de szeretném felmérni az érdeklődők számát. Szerintem irtó jó ötlet lenne. Megpróbálnánk olyan időpontot találni ami a legtöbbségének jó. Fő cél az, hogy ne kelljen irtó sokat fizetni egy mini asztalért, mint más gardróbvásárokon! Kifejezetten OLCSÓ lenne az asztalbérlés. Csak a ruháidat kellene hoznod, vagy egy táskát, ha Vásárlóként jössz:) Emellett nemcsak egy "Vásár" lenne, hanem közösségi tér is. Hozhatnánk magunkkal egy kis rágcsálnivalót, sütit, italt ;), és ezalatt persze nem vetnénk meg a zenét sem! *Csak egy kósza ötlet így estére. :)
2018 09 26
Szia! Nekem is többször eszembe jutott már ez az ötlet, én teljes mértékben támogatom. Lehet, kéne csinálni egy facebook csoportot neki, és ott hirdetni, felmérni, mennyien jönnének el. Meg itt is persze. :)
2018 09 27
> gpetraam: > Szia! > Nekem is többször eszembe jutott már ez az ötlet, én teljes mértékben támogatom. Lehet, kéne csinálni egy facebook csoportot neki, és ott hirdetni, felmérni, mennyien jönnének el. Meg itt is persze. :) Szia!:) Köszi, hogy írtál, igen én is gondoltam a Facebook csoportosra is. Csak nem tudom, hogy lehetne meghirdetni, úgy, hogy tényleg sok ember észrevegye az eseményt. Szimplán barátok, ismerősök meghívásával? Egyébként arra gondoltam, hogy ez is többször akár minden héten, vagy minden második héten megismétlődő esemény lenne, hogy mindenki esélyt kapjon a ruhaeladásra.:D
2018 09 27
Szerintem itt, a fórumon kellene hirdetni, az "ötletek" kategóriánál, esetleg lehetne írni az eladóknak, hogy csatlakozzanak a csoporthoz, ha érdekli őket. Facebookon van egy olyan lehetőség, hogy amikor valaki belép a csoportba, válaszolnia kell egy-két kérdésre, és akkor ellehetne tőlük kérni a gcs-s oldalukat. Nem szeretnék "kirekeszteni" senkit, de szerintem csak akkor jelentkezhessen valaki eladónak, ha már van x pozitív visszajelzése, és negatív nincs. (maximum annyi, hogy nem válaszolt időben, vagy nem tudom) Mert így kilehet szűrni azokat, akik hibás, vagy nem a képen valójában szereplő termékeket adják el. (és a csalókat is, remélhetőleg) Ha tényleg sokan jelentkeznének eladónak, akkor meg lehetne csinálni hozzá egy facebook eseményt, és megosztani a saját ismerőseinkkel is, hogy minél többen eljöjjenek. Meglehetne akár kérni a gcs-s fb oldal adminját is, hogy ossza meg, ha nem ütközik semmilyen szabályba.
2018 09 28
Én is támogatom!
2018 09 28
> gpetraam: > Szerintem itt, a fórumon kellene hirdetni, az "ötletek" kategóriánál, esetleg lehetne írni az eladóknak, hogy csatlakozzanak a csoporthoz, ha érdekli őket. Facebookon van egy olyan lehetőség, hogy amikor valaki belép a csoportba, válaszolnia kell egy-két kérdésre, és akkor ellehetne tőlük kérni a gcs-s oldalukat. > Nem szeretnék "kirekeszteni" senkit, de szerintem csak akkor jelentkezhessen valaki eladónak, ha már van x pozitív visszajelzése, és negatív nincs. (maximum annyi, hogy nem válaszolt időben, vagy nem tudom) Mert így kilehet szűrni azokat, akik hibás, vagy nem a képen valójában szereplő termékeket adják el. (és a csalókat is, remélhetőleg) > Ha tényleg sokan jelentkeznének eladónak, akkor meg lehetne csinálni hozzá egy facebook eseményt, és megosztani a saját ismerőseinkkel is, hogy minél többen eljöjjenek. Meglehetne akár kérni a gcs-s fb oldal adminját is, hogy ossza meg, ha nem ütközik semmilyen szabályba. Ó, ezek mind nagyon jó javaslatok. Meg is csinálom az ötletek kategóriába a bejegyzést. Köszönöm szépen a sagítséget:)
2018 10 01
Ha esetleg bárki másnak is van további, hasonlóan jó ötlete, nyugodtan írjátok le. Minél több annál jobb ^^
2018 10 01