Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

reklamáció

Sziasztok, azután érdeklődnék, hogy eladtam egy terméket és a vevőnek nem lett jó a méret! Most szeretné visszakapni a pènzét és én nem vagyok ebbe benne! De már fenyeget feljelentéssel! Köteles vagyok visszavenni tőle? Nem hibás terméket küldtem nem tettem semmi rosszat szerintem. Tanácsoltam neki hogy adja el, de ő csak egyet hajt. Egyáltalán mi a biztosíték arra hogy ő azt küldené nekem vissza? Valaki járt már így?
2018 12 17
Nem vagy köteles visszavenni, nem vagy te vállalkozó vagy bolt. Ha ez egy ilyen apróhirdetős oldalon előfordult, így járt, ha kért méreteket, akkor nagyon benézte. Nekem is volt hogy szűkebb lett a cucc, vagy a cipő fél számmal kisebb... Adjon túl rajta, vagy adja oda valamelyik családtagjának/ismerősének. Ezért jobb a személyes tali, ha lehet, mert ott kiderül a fazon és anyag...
2018 12 17
> hhreka: Szia! Nem vagy köteles kicserélni a terméket mérethiba miatt! A vásárló felelőssége, hogy kér e méreteket az adott darabról vagy sem. Ezt ha az adatlapodon kiírod még jobb, az, hogy elolvassák e vagy sem, az megint nem a te felelősséged! Maximum akkor cserélj ki valamit, hogy ha az hibás, és nem vetted észre! Fontos, hogy mindenképp fotóval igazolja, és előre küldje a terméket! Így nem érhet meglepetés! Sokan trükkösek az oldalon, oda kell figyelni!☺️ Ha negatív értékelést kapsz emiatt, akkor keresd fel az Admint, aki indokolt esetben el is távolítja! A feljelentéssel meg ne foglalkozz, hiszen nem lett megkárosítva, megkapta az adott darabot, tehát az adás - vétel sikeresen létrejött!
2018 12 18
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
2018 12 19