Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Fogjunk össze a hitegetők ellen

Sziasztok! Kérlek benneteket, hogy ha hitegető vásárlóval találkoztok, akkor értékeljétek, mert nagyon bosszantóak és egyre több van belőlük mert azt hiszik, hogy nincsen következménye annak amit csinálnak. Ne féljetek értékelést írni róluk, ha esetleg mégis visszakapnátok a negatívat azt az oldal szerkesztői el fogják távolítani!
2019 01 25
Még csak negatív sem kell hozzá, ott a semleges értékelés, én már alkalmaztam nem egyszer. Ha abban leírod, milyen érdeklődővel állunk szemben, tudjuk, hogy mire számíthatunk. És a bosszúnegatívtól sem kell félni.
2019 01 25
Mar most nekem abbol lett elegem hogy csere miatt ram ir , elkeri az adataim, és eltunik nem valszol?!!!!!! EZ MIRE JO?
2019 01 28
sziasztok,Itt nem divat jelezni ha mégsem kéred a terméket?
2019 02 01
Sajnos nem, de nemcsak itt, ez más netes vásárlós/aukciós oldalon is jellemző mostanában. Odáig még csak eljut a folyamat, hogy kikérik az utaláshoz szükséges adatokat, elküldöm és ennyi. Régebben mindig rákérdeztem, ha valaki X idő után nem utalt, hogy kell-e a termék, vagy visszaírtak, vagy még azt sem, de meguntam, most már hagyom a fenébe, nem fogok könyörögni. Akinek valóban kell a termék, az úgyis max. 2-3 napon belül kifizeti (kivéve, ha előre jelzi, hogy majd csak később tud utalni), aki meg csak szórakozik, azzal sajnos nem tudsz mit kezdeni.
2019 02 01