Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Meddig érdemes várni?

Sziasztok! Már évek óta használom az oldalt, eddig semmilyen negatív tapasztalatom volt. EDDIG.... a szituáció a következő, utaltam, azt írta az eladó, már jó pár hete, hogy ma feladja, sőt már eladottként van megjelölve a termék... de semmi.... nem lép be, nem válaszol, a foxpostnál is érdeklődtem, de nem lett feladva számomra semmi. Sajnos semmilyen más elérhetőségét nem tudom, és persze teljes mértékben megértem, ha valami olyan dolog van a háttérben, ami miatt nem tud ezzel foglalkozni, de nem ír semmit. Bosszantó, és nem is inkább a pénz miatt, nem nagy összegről van szó, bár azért nem is kevés, de a termék amit meg szerettem volna venni, egy eseményre kell. Emiatt kérdezem, meddig érdemes várni?
2019 04 04
Kedves ninikee21! Ha nem lép be az oldalra, annak valamilyen oka van. Ha nem jársz sikerrel, akkor szerintem kérd meg az admint, hogy vegye fel vele a kapcsolatot, valamint indokolt esetben az admin kiadja a beregisztrált E-mail címet is a részedre! De a kérdésedre a válasz: nem várnék egy hétnél tovább! Remélem sikerrel jársz! :")
2019 04 04
> szandi04: > Kedves ninikee21! > Ha nem lép be az oldalra, annak valamilyen oka van. Ha nem jársz sikerrel, akkor szerintem kérd meg az admint, hogy vegye fel vele a kapcsolatot, valamint indokolt esetben az admin kiadja a beregisztrált E-mail címet is a részedre! > De a kérdésedre a válasz: nem várnék egy hétnél tovább! > Remélem sikerrel jársz! :") nagyoon szépen köszönöm!! :)
2019 04 04
Pontosan így jártam én is. 17napja, hogy elutaltam a pénzt, azt írta feladja, de semmi... A terméket is megjelölte eladottnak (ezért gondolom/remélem, hogy nem vert át.) Nem is lépett be azóta. 9pozitív értékelése van ami nem tűnik kamunak... Egyszerűen nem értem, hogy mi történhetett... Mindössze 1200 forintról van szó, ami szintén arra ad okot, hogy azt gondoljam nem átverésről van szó. Egyenlőre nem fogom nyilvánosságra hozni a nevét, mondván, hogy csaló mert még bízom benne, hogy valami egyéb áll a háttérben.
2019 04 21
Sziasztok! Nekem is hasonló a gondom. Én is 17 napja utaltam,írta,hogy meg is kapta,de azóta se kép se hang. Már írtam neki kétszer, hogy mi a helyzet, de arra sem kaptam választ (bár a másodikat pár perce írtam). 16 napja lépett be utoljára. Tudom,hogy itt volt a Húsvét, ezért is voltam/vagyok türelmes. 142 pozitív visszajelzés nem azt sugallja, hogy átvert volna 4440 Ft-ért, de az ördög nem alszik. Várok tovább türelemmel, de nem tudom,meddig várjak még?!
2019 04 25
Nálam annyiban más a helyzet, hogy 16 napja elutaltam a pénzt. 116 pozitív és 6 negatív értékelése van. (Mind a 6 negatív ugyan így postai gondokkal küzdött.) Írtam neki, hogy mi a helyzet, sikerült-e feladni. Azt válaszolta, hogy ma délután. Ez volt egy hete. Én ma írtam neki, nagyon kedvesen, hogy ha bármi akadályozza a csomag feladását, az nem gond, én abszolút megértő vagyok, csak tudjam azt, hogy a csomag jön-e vagy sem. A pénz sem érdekel, mert 3000 forint nem nagy tétel, de várni nem szeretek (ilyen módon legalább is). Nálam legalább belép az eladó és válaszol is. De a csomag nem jön.
2019 05 01