Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

FOXPOST CSOMAGFELADÁS

Segítséget szeretnék kérni mihamarabb! Láttam, hogy többen írták a csomagvarázslót, hogy ott adnak fel csomagot. Kérlek segítsetek pontosan hogyan kell! Megtörtént a regisztráció, majd kidobott egy olyat, hogy a Feladáshoz szükséges adatokat adjam meg. (Ir. szám, település, utca) Ide a csomagautómata adatait kell beírni? Vagy a saját lakcímemet? Utána kidobta, hogy válasszam ki a csomag méretét, és feladás. Ha rányomok hogy feladás, akkor utána kapni fogok egy kódot vagy valamit amivel később a csomagautómatánál bele tudom helyezni egy rekeszbe, vagy hogyan működik ez? Előre is köszönöm a segítséget!! ❤️
2020 06 09
Szia, Van videó a használatról,nézd meg nagyon hasznos,és segít.(: Ha regisztráltál utána már nem kell a saját adataid megadni,belépés után azok már a háttérben vannak.A címzett adatait kell beírnod,csomag méretét és automatánál kiválasztod az automatát.Kapsz egy kódot és viheted az automatába,ott ezzel a kóddal nyílik ki az ajtó.(automatánál nyugta nyomtatás)
2020 06 09
Igen, a nyugta nyomtatás fontos, én 2x jártam úgy, hogy feladtak nekem valamit, de nem nyomtattak nyugtát (ezen lesz a követési szám -> https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/), és ezeket a csomagokat nem kaptam meg, és utána kérdezni sem tudtam...ajándék a foxpostnak. ,:)
2020 06 09
Ha beregisztrálsz akkor kapsz róla email-t amikor feladták neked a csomagot és megtalálható abban a követési szám is. Továbbá küldenek akkor is emailt ha beérekzik a raktárba, valamint akkor is majd ha az automatába került. Plusz ha megadod a telefonszámod akkor megy az sms is a nyitókóddal, ugye.
2020 06 09
> RagDoll: > Igen, a nyugta nyomtatás fontos, én 2x jártam úgy, hogy feladtak nekem valamit, de nem nyomtattak nyugtát (ezen lesz a követési szám -> https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/), és ezeket a csomagokat nem kaptam meg, és utána kérdezni sem tudtam...ajándék a foxpostnak. ,:) Foxpostot érdemes lett volna felhívnod,név,tel szám alapján lehet tudtak volna segíteni. Aki regisztrált a csomagvarázslóra,annak lesz egy Csomagjaim mappája,és ha nem ad az automata nyugtát,akkor itt is látható az azonostó szám akkor amikor megkaptam a kódott bekerült a mappába.Tehát én is nyomonkövethetem a feladott csomagot,és volt hogy a mappából néztem ki az azonosítót.
2020 06 09
> Meow12: > > RagDoll: > > Igen, a nyugta nyomtatás fontos, én 2x jártam úgy, hogy feladtak nekem valamit, de nem nyomtattak nyugtát (ezen lesz a követési szám -> https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/), és ezeket a csomagokat nem kaptam meg, és utána kérdezni sem tudtam...ajándék a foxpostnak. ,:) > Foxpostot érdemes lett volna felhívnod,név,tel szám alapján lehet tudtak volna segíteni. > Aki regisztrált a csomagvarázslóra,annak lesz egy Csomagjaim mappája,és ha nem ad az automata nyugtát,akkor itt is látható az azonostó szám akkor amikor megkaptam a kódott bekerült a mappába.Tehát én is nyomonkövethetem a feladott csomagot,és volt hogy a mappából néztem ki az azonosítót. Telefonáltam, de nem találták meg :( egyiket sem. Csak azok kerültek elő, amikről nyomtattak nyugtát 😂
2020 06 10