Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Csere probléma: kifogásolható a cserébe kapott ruha, mit lehet tenni?

Sziasztok! : ) Rég nem cseréltem az oldalon, de most újra próbát tettem: egy farmer nadrágot cseréltem egy vékony ingért és egy rövidnadrágért. Sajnos nem igazán azt kaptam, amire számítottam. A nadrág nagyon vastag - én nyárira gondoltam, a képek alapján ez is jött le, leírásban sem szerepelt más, de kiderült, hogy egy őszi-téli rövidnadrág, nyárra semmiképp sem ajánlott. (Az egy másik dolog, hogy sajnos nem is áll jól, de ezt nem tudhatta senki előre.) Az ing anyaga meg van húzódva az ujján és máshol is. Ez sem képeken, sem leírásban nem szerepelt. Én kifogástalan nadrágot küldtem el, és cserébe sajnos nem azt kaptam, amit vártam. : / Mi ilyenkor a leghumánusabb eljárás? Nem szeretném a cserepartneremet kellemetlen helyzetbe hozni, de minőségben most ezt egy picit aránytalannak érzem. Ha valakinek volt már ilyen tapasztalata, köszönöm, ha megosztja itt! : )
2021 03 10
Szia! Hű, hát én is jártam így párszor. A legemlékezetesebb az, aki még neki állt feljebb. Normálisan leírtam hogy én nem írnék visszajelzést (sok pozitívja volt), negatívval nem rontanám a boltját, de csatoltam fotókat neki, mégis mi a gondom és hogy csalódott vagyok. Egy rensix ruhára cseréltem egy hibátlan Disney-s terranova pulóverem (a mai napig bánom), annyira nem tetszett nála semmi, de gondoltam legyen egy csini rucim amit néha fel is vehetnék. Hát olyan szálhúzódás volt a szoknyarészen hogy gyakorlatilag hordhatatlan, a csipkebetéten meg többhelyen lyukas volt... A hirdetésében meg még hibátlannak volt feltüntetve... Ha szerepelt volna hogy hibás nem cseréltem volna rá akármilyen márkájú is legyen. A legjobb hogy szerinte még kb ő tett szívességet hogy márkásabb ruhát elcserélt a márkátlanabb pulcsimra. Jah csak az enyém hibátlan volt még hordva sem volt, az ővé meg mehetett a kukába, tényleg kössz. Még csak bocsánatot sem kért, nem hogy valamilyen módon kárpótolt volna. Remélem te jobban fogsz járni és legalább elnézést kér a cserepartnered.
2021 03 11
Annyit hozzá tennék, hogy azóta cserénél kérek még képeket és plusz infókat a termékről, nehogy még egyszer így járjak. Ajánlom ezt vásárlásnál is (:
2021 03 11
Én is jártam már így. Egy vadi új téli leggingset adtam, és egy márkás agyon mosott rongyot, kardigánt kaptam cserébe, de nem hordtam.
2021 03 18
Én is jártam már így , egy 100% új rövidnacit és egy fürdőruhát cseréltem volna egy egyszerű barna felsőre. A lány szuper cuki, kedves, kommunikatív volt (sok pozitívval ), a felső újszerűnek volt hirdetve ezért (én hülye) nem kértem még több, közeli képet. Azután kaptam egy gyapjú tartalmú felsőt, amit valaki valószínűleg szárítógépbe rakott magas hőfokon (olyan szúrós, sprőd volt mint a filc, ráadásul felhősen áttetszőre mosott, 100% kukába való anyagú volt ) plusz volt a hónaljánál egy (nem vicc!) 10-15 cm -es szakadás (konkrétan széfoszlott a varrásnál.) A párom látta, ahogy sírva dobom ki a kukába, és utána napokig nem tudtam aludni. Ez már engem is sokkolt. Én akkor úgymond "gyáva" voltam (nem csináltam balhét, nem osztogattam neki negatívat ) de ma már szó nélkül megtenném, mert azóta rájöttem, hogy ezzel nem csak magammal szúrtam ki, hanem azokkal is akik utánam vásároltak/cseréltek vele. Azóta sem tudom elképzelni mért történt ami, és tudom, hogy kellemetlen így beszélgetni valakivel negatív élményekről de ne hagyd annyiban!
2021 03 19
Visszajelzésben kötelességed ezt feltüntetni, akár fotókkal együtt is, hogy bizony te nem éppen azt kaptad, amire vártál. Ha nem is negatívat, de egy semlegeset érdemes adni, hogy máskor mások körültekintőbbek legyenek (kérjenek még több fotót, közelit is).
2021 03 19
Szerintem,írj neki és beszéld meg vele, mert ezt a problémát csak így, és ti tudjátok megoldani. 🤷‍♀️
2021 03 21
Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszokat - valamiért nem kaptam róla értesítést, hogy ennyien válaszoltatok. : ) Bár már rég történt az eset, a nadrágot utólag én is borzasztóan sajnálom, sokan tették kedvencek közé, előbb-utóbb elment volna annyiért, amennyiért meghirdettem. Nem is írtam a lánynak azóta és értékelést sem adtam, jobb a békesség. Ahogy utólag megnéztem a 344 pozitív és 12 negatív visszajelzését, más már megtette a magáét, zömében emiatt kapta a rossz visszajelzéseket... (Mindig megnézem az értékeléseket, de számomra ez az arány nem tűnt veszélyesnek - hát tanultam belőle. : ( ) Az inget sajnos nem tudom majd nagyon hordani, és amilyen állapotban van, eladásra sem alkalmas. Viszont a rövidnadrágot tovább fogom adni az őszi-téli időszakban, mert amúgy az tényleg hibátlan. Ilyen esetben ti egyeztettek a cserepartnerrel, hogy bár csere történt (csak a pk.-t fizettük magunknak), de tovább adnátok a cserélt darabot ilyen-olyan okoknál fogva...? Meg kell egyezni az árban közösen? Nagyon köszi! : )
2021 03 31