Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Se pénz, se termék - most mi legyen?

Sziasztok, Vásároltam itt egy cipőt. Az összeget bő 2 hete átutaltam. Többszöri ígéret ellenére sem adta postára az eladó. Majd - állítólag feladta - de persze csomagszámot nem tudott mondani. Azóta sem ért ide a cipő (állítólag múlt szerdán elküldte). Írtam neki, hogy akkor hagyjuk, utalja vissza a pénzem. Azóta be sem volt lépve, az utolsó üzenetem sem látta. Ez 4 napja volt. Ti meddig várnátok? Vagy mit lehet tenni? Ha egy héten belül nem rendezi a dolgot, én feljelentem. Tudom a nevét, címét, bankszámlaszámát is. Ha valakinek van jobb ötlete, szívesen fogadom. :)
2021 04 06
Szia, szerintem még várj pár napot, mert az elmúlt héten nem működött az oldal, se képfeltöltés, se levelezés nem ment.
2021 04 06
Sziasztok! Én is szeretnék egy kis segítséget kérni. Cseréltem itt az oldalon. Az utolsó infóm a postától jött, hogy amiket feladtam /Guess naci, My77 pulcsi meg egy igen drága felső/ sikeresen kézbesítették. Február 22-én. Viszont azóta én semmit nem kaptam :( még választ sem, és a hölgy be sem lépett azóta. Viszont a termékek, amiket kaptam volna lekerültek az oldaláról. Most már esélytelen, hogy megkapom?
2021 04 07
> akumal: > Sziasztok! > Én is szeretnék egy kis segítséget kérni. Cseréltem itt az oldalon. Az utolsó infóm a postától jött, hogy amiket feladtam /Guess naci, My77 pulcsi meg egy igen drága felső/ sikeresen kézbesítették. Február 22-én. > Viszont azóta én semmit nem kaptam :( még választ sem, és a hölgy be sem lépett azóta. Viszont a termékek, amiket kaptam volna lekerültek az oldaláról. > Most már esélytelen, hogy megkapom? Szia, hát a Február 22 nagyon rég volt, szerintem már nem kapod meg :( arról kaptál valami infót tőle hogy ő feladta neked? Blokk, szelvény bármi? Sajnálom hogy így jártál :( esetleg adj neki negatívat! Arra csak belép és megnézi hogy miért kapta! Illetve írd ki a nevét is,hogy más ne járjon így vele.
2021 04 08
Sziasztok! Indult a népszerű topikok között egy feketelista gyűjtés, ott jelezzétek kik a hunyók! Ne járjon más is így, és nem mellesleg hátha találtok választ és segítséget!
2021 04 08