Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

TothKinga........... muszáj ezt elviselni?

Nem lehetne csinalni ezekkel a profilokkal valamit? Admin... nem lehet szűrni? Például IP cím....... Ujra es ujra felbukkan ugyanaz a szemely csak mas nevvel Igy is elegge pang az oldal, de az ember maradek kedve is elmegy igy…. marha idegesítő már, hogy naponta jön 10+ üzenetet ettől a szartól.
2021 08 06
Szia! Informatikusaink tudnak erről a problémáról. Nem lehet IP cím alapján szűrni, ez ennél sokkal bonyolultabb.Többek között ezért is került bevezetésre az új e-mail címes megerősítés. Sajnos ezt is ki tudja kerülni a spam program. Több oldalon feltűnt már, külföldieket is beleértve, ez nem csak a Gardróbcsere oldalt érinti. Nagyon fontos, hogy soha ne válaszoljatok ezekre az üzenetekre. Minél hamarabb elkülditek nekünk az új felhasználói profilokat, annál hamarabb tiltjuk és töröljük azokat. Ezt megtehetitek itt a fórum oldalunkon is a legelső topikon belül. https://gardrobcsere.hu/forum/t/31826/keruljetek-el-hogy-visszaeljenek-az-adataitokkal Üdv, GCS.
2021 08 06
Köszönöm szépen a választ! Sajnálom, hogy ennyire bonyolult, azt tudom, hogy nem újkeletű a dolog, de már kezdek besokallni. Keveset hirdetek már, nem is igazán érdeklődnek, eléggé zavar, hogy ez a "valaki" meg állandóan bombáz az üzenetekkel... az e-maileket is kénytelen voltam már offolni... szörnyű ez az egész..
2021 08 06
Rengeteg felhasználója van már...
2021 08 10