Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Eltűnt csomag

Sziasztok! Fel lett adva neked foxposton keresztül egy csomag. Viszont október 15 óta az áll a csomagkövetési felületen, hogy a futár kivette az automatából a csomagot. És azóta se érkezett meg hozzám. Ügyfélszolgálatot kétszer is hívtam. Először azt mondták a raktárköltözés miatt van rengeteg kavarodás, de 1-2 nap és minden oké lesz. Hát nem lett. Másodszor azt mondták, hogy utána járnak a raktárban, amire 15 nap van. Valakivel történt már ilyen? Csak elkavarták vagy teljesen eltűnt és nem is lesz meg?
2021 10 26
Szia! Velem volt már ilyen, hogy feladtam valamit, történt egy rendszerhiba a foxinál, rossz kód került a csomagra, a címzett pedig egy teljesen más küldeményt kapott meg, ruha helyett valami műszaki cikkel... 😶 De szerencsére hamar megoldódott - gyorsan felhívtam őket, az ügyfélszolgálatos rögtön utánanézett (pedig már fél óra sem volt hátra a munkaidejéből...), utána ő maga kereste telefonon a címzettemet, egyeztettek, majd két nap múlva meg is érkezett hozzá az igazi csomagom. Nekem nagyon pozitív tapasztalat volt, megnyugatató, hogy meg tudták (és érezhetően meg is akarták) oldani a problémát, szóval szerintem ne add fel a reményt, próbálkozz még, keresd őket. Pláne, hogy ha tényleg elveszett, kártérítésre is igényt tarthatsz. Remélem, sikerrel jársz, és hamar megkerül a csomagod! ☺️
2021 10 26
Szia! Velem is volt ilyen, hogy feladtak nekem egy csomagot és kb. 1 hónapig ott tartott a státusz, hogy raktárba szállítás alatt. Felhívtam őket, megkérdezték hány ruha volt a csomagba, kb. milyenek. Aztán jó ideig nem jelentkeztek, kb. még majdnem 1 hónapig, aztán hívtak hogy megtalálták és kiszállították :')
2021 10 29
Szia! Én lassan pont egy éve így jártam, itt a topikom róla: https://gardrobcsere.hu/forum/t/31169/foxpost-jart-mar-igy-valaki Sajnos a csomag mai napig nem került meg, kártérítést ítéltek meg (nyugta/blokk hiányában), a feladási ár 15x-ét. Tapasztalatból mondom, hogy nem szabad hagyni magad, hiába akarnak lerázni. Telefonon is hívtuk őket, majd email-ben tettem panaszt, naponta írtam nekik, hogy kerítsék elő, de folymatosan a kártérítést akarta rámnyomni. Lehet, ha kicsit agresszívabb vagyok, akkor nem zárják le ennyivel, de tudtam, hogy az a csomag sose fog már előkerülni, üres kézzel meg nem akartam ott állni. Remélem te sikerrel jársz! :)
2021 10 29