Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Véleményeteket szeretném kérni

Zoltanl2000-rol tudtok valamit? Irt egy kabat miatt. De ures a gardrobja nem hirdet semmit. Szerintetek csalo?
2022 02 21
> Barbie1006: > Zoltanl2000-rol tudtok valamit? Irt egy kabat miatt. De ures a gardrobja nem hirdet semmit. Szerintetek csalo? És a nevéről ítélve férfi de ahogy nekem is úgy neki is ez a női forma van kirakva profilképnek😄
2022 02 22
A női forma profil az alap beállítás amivel regisztrálva lesz egy új felhasználó. Nem biztos, hogy csaló. Van aki nem hirdet semmit mert nincs mit eladnia de vásárolni szeretne, ilyennel én már többször is találkoztam. Viszont én nem küldök semmit utánvétellel, de előreutalással vagy személyes találkozóval szerintem nincs semmi akadálya, hogy elad neki :)
2022 02 23
Pontosan ahogy mondod! Egyetértek teljes mértékben! > CzinglerA: > A női forma profil az alap beállítás amivel regisztrálva lesz egy új felhasználó. > Nem biztos, hogy csaló. Van aki nem hirdet semmit mert nincs mit eladnia de vásárolni szeretne, ilyennel én már többször is találkoztam. > Viszont én nem küldök semmit utánvétellel, de előreutalással vagy személyes találkozóval szerintem nincs semmi akadálya, hogy elad neki :)
2022 02 23