Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

MPL csomagautomata segítség

pár hónappal ezelőtt bubis borítékba adtam fel csomagot MPL automatába, nem volt semmi probléma vele ma viszont egy másik postán azt mondták hogy csak dobozba lehet feladni Mpl automatába . Nálatok is volt ilyen?
2022 09 05
Szia. Akkor a postás hibázott,hogy így átvette. Mert a posta oldalán fel is van tüntetve,hogy csak dobozban lehet feladni csomagot MPL automatába.
2022 09 05
Én rendszeresen adok fel MPL automatába és soha nem raktam még dobozba, mindig borítékban vagy zacskóban küldöm, eddig nem szóltak még érte, nem is tudtam, hogy nem lehetne elvileg :D.
2022 09 06
> ViragHorsa: > Én rendszeresen adok fel MPL automatába és soha nem raktam még dobozba, mindig borítékban vagy zacskóban küldöm, eddig nem szóltak még érte, nem is tudtam, hogy nem lehetne elvileg :D. én egy községben lakom itt kétszer adtam fel bubis borítékba eddig nem volt vele probléma , tegnap viszont máshol adtam fel ott probléma volt a boríték , de a postán dolgozó hölgy nagyon rendes volt nem számolt fel a dobozért plusz költséget.
2022 09 06
Sajnálom,hogy így történt.Én is évek óta használom és még soha nem volt probléma mibe csomagolok,amit éppen itthon találok csomagolóanyagot abban szoktam feladni. Aldis papírtáskába csomagoltam pénteken és semmit nem szóltak.
2022 09 06
Hmm,akkor nálunk eléggé el van tévedve a postás.😑 Amikor legelsőnek küldtem én is bubis borítékba raktam,de nem vette át tőlem a csomagot.Azt mondta,csak dobozban adhatok fel.Így haza mentem és átraktam dobozba és újra posta.Azóta meg sem próbáltam másban küldeni! Mivel még azt is mondta ,hogy ez jelezve van a posta oldalán is.Én nem firtattam,mert végül is ő dolgozik ott biztos jobban tudja!🙂 De,akkor ezek után nem kínlódok a dobozokkal,és postát váltok.🙂 Köszi Nektek az infókat!🤗🙂
2022 09 07
Eddig mindenféle csomagolóba csomagoltam ami csak létezik,de szépen átragasztva,atombiztosan,és semmi gond nem volt soha.Ha nem nyomtatom ki itthon a címiratot és magam viszem el,az automatához,akkor pedig nem is látják miben rakom az automatába.Átnéztem a posta oldalát de nem találtam azt hogy csak dobozt fogadnak el.Telefonon azért rákérdeznék kell-e a doboz vagy elfogadnak más csomagolást is,nehogy gond legyen.(: ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/93f4acb3c9feae710a333df1412caf5d.jpg)
2022 09 07
akkor nem értem ezt hogy van ......................
2022 09 10
> ViragHorsa: > Én rendszeresen adok fel MPL automatába és soha nem raktam még dobozba, mindig borítékban vagy zacskóban küldöm, eddig nem szóltak még érte, nem is tudtam, hogy nem lehetne elvileg :D. Nekem sem szóltak:)
2022 09 13