Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

MPL csomagautomata árak

Sziasztok! Szoktatok feladni csomagot MPL csomagautomatán keresztül? A díjkalkulátor szerint 846,- a feladás az M-es csomagra. Tényleg ennyibe kerül? Gyanúsan olcsónak tűnik. 🙂
2022 10 20
Szia! Igen, ennyi:)
2022 10 24
Szia nekem 990 nél sosem volt olcsóbb
2022 10 25
Szia! Csak Vaterás terméknél ennyi automatába a csomagfeladás, egyébként valóban 995 Ft 2 kg-ig.
2022 10 25
Ha csomagautomatánál adod fel, akkor 846 ft és a címiratot neked kell otthon előre kitölteni hozzá, a kapott kódot rá kell írni a csomagra. Ha postán kerül feladásra és ugyanúgy csomagautomatába küldöd, akkor 995 ft 2 kg-ig. Ez nem olyan régóta van, miután a vaterás mpl-es feladás kapcsán párszor megszivattak , teljesen véletlenül fedeztem én is fel, hogy ha fel tudom adni a csomagautomatánál, akkor ugyanannyiba kerül mint a vaterás ár. Régebben szerintem nem lehetett feladni , csak átvenni. Fejlesztettek, hiszen van konkurencia :) Ami jobb is, de sajnos már drágább:( Ami viszont furcsaság... érdekes módon pont akkor amikor csomagot adtam fel, kaptam csaló levelet csomagfeladás kapcsán, hogy fizessem ki újra... meglepett. Mivel egy korábbi csomagnál még a helyszínen nyomtatott címiratot, a következőnél pedig már nem , így először azt hittem a levél az új "fejlesztés" része. Szerencsére van kód, ami alapján rá lehet keresni, hogy hol tart a csomag. Szóval a postán volt, így vártam a visszaigazoló emailre, hogy átvették. Figyeljetek nagyon, mert azóta több ilyen csomagfeladással kapcsolatos csaló levél is jött.
2022 10 26
Köszönöm szépen! :)
2022 10 26
Szia, Tegnap adtam fel,(nem vaterás)és a postára mentem a kinyomtatott címirattal,995ft volt.
2022 10 27
> tundying: > Ha csomagautomatánál adod fel, akkor 846 ft és a címiratot neked kell otthon előre kitölteni hozzá, a kapott kódot rá kell írni a csomagra. > Ha postán kerül feladásra és ugyanúgy csomagautomatába küldöd, akkor 995 ft 2 kg-ig. > Ez nem olyan régóta van, miután a vaterás mpl-es feladás kapcsán párszor megszivattak , teljesen véletlenül fedeztem én is fel, hogy ha fel tudom adni a csomagautomatánál, akkor ugyanannyiba kerül mint a vaterás ár. > Régebben szerintem nem lehetett feladni , csak átvenni. > Fejlesztettek, hiszen van konkurencia :) Ami jobb is, de sajnos már drágább:( > Ami viszont furcsaság... érdekes módon pont akkor amikor csomagot adtam fel, kaptam csaló levelet csomagfeladás kapcsán, hogy fizessem ki újra... meglepett. Mivel egy korábbi csomagnál még a helyszínen nyomtatott címiratot, a következőnél pedig már nem , így először azt hittem a levél az új "fejlesztés" része. Szerencsére van kód, ami alapján rá lehet keresni, hogy hol tart a csomag. Szóval a postán volt, így vártam a visszaigazoló emailre, hogy átvették. Figyeljetek nagyon, mert azóta több ilyen csomagfeladással kapcsolatos csaló levél is jött.
2022 10 31
Szia! Ezt írtad: "Ha csomagautomatánál adod fel, akkor 846 ft és a címiratot neked kell otthon előre kitölteni hozzá, a kapott kódot rá kell írni a csomagra." Új vagyok. Hol kell keresnem ezt a "címiratot"? Megírnád, kérlek? Köszönöm előre is!
2022 10 31
Mindig kitöltöm, de postán szoktam feladni, és automata a cél. Viszont ott nem is lehet automatából adom fel opciót kiválasztani. Oda mit jelölsz be, postát, aztán mégis automatában adod fel?
2022 10 31
> Picicicca: > Mindig kitöltöm, de postán szoktam feladni, és automata a cél. Viszont ott nem is lehet automatából adom fel opciót kiválasztani. Oda mit jelölsz be, postát, aztán mégis automatában adod fel? Szia, Van lehetőség automatából-automatába, A Feladónál két opció van Postahely és Csomagautomata.
2022 10 31
> CorvinPlaza: > Szia! Ezt írtad: "Ha csomagautomatánál adod fel, akkor 846 ft és a címiratot neked kell otthon előre kitölteni hozzá, a kapott kódot rá kell írni a csomagra." > Új vagyok. Hol kell keresnem ezt a "címiratot"? Megírnád, kérlek? Köszönöm előre is! Szia Posta címiratkitöltő—Mpl címiratkitöltő Otthon megkéred a kódot,és utána a kód beírása után az atm.nyomtat egy matricát,ezt bekell olvasni,fizetni,ráragasztani és mehet be a csomag. Mindig ráírom az adatokat plusszba. Postára bevinni,arról videot is mutat az oldal.(:
2022 10 31
> Meow12: > > CorvinPlaza: > > Szia! Ezt írtad: "Ha csomagautomatánál adod fel, akkor 846 ft és a címiratot neked kell otthon előre kitölteni hozzá, a kapott kódot rá kell írni a csomagra." > > Új vagyok. Hol kell keresnem ezt a "címiratot"? Megírnád, kérlek? Köszönöm előre is! > Szia > Posta címiratkitöltő—Mpl címiratkitöltő > Otthon megkéred a kódot,és utána a kód beírása után az atm.nyomtat egy matricát,ezt bekell olvasni,fizetni,ráragasztani és mehet be a csomag. > Mindig ráírom az adatokat plusszba. > Postára bevinni,arról videot is mutat az oldal.(: Nagyon szépen köszönöm!
2022 11 02
Ehhez a címiratkitöltőhöz van link? Mert én a vaterafutár oldalán szoktam, és akkor az más, na ott nincs ilyen opció, hogy automatánál adom fel. Csak postán vagy háznál. Azért nézek ilyen furán.. : )
2022 11 05
MPL címiratkitöltő, ezen kell kitölteni, ráírni a csomagra a kapott kódot és feladáskoaz automatánál szintén beolvasni a kódot. Kb. mint a foxpostnál, csak itt a címiratkitöltő terjedelmesebb. De az adatokat megjegyzi, így a következő csomagnál már csak a feladó és a csomag adatait kell újra beírni. Automatából automatába feladva 846 ft, ha postán adod fel és automatába megy, akkor 995 ft. 150 ft a postások munkadíja:) Miután a vaterafutár többször megszívatott, akkor találtam rá én is. Így ugyanannyiba kerül, mint a vaterafutáros kedvezménnyel. Jó kis kedvezmény, mi? :) Én már nem bajlódom vele, mert semmi értelme. Persze ez csak akkor működik, ha van elérhető közelségben MPL automata, ahol fel tudod adni. Amúgy nem olyan régóta van ez így, mert a postai díjszabásban sem olyan régóta van feltüntetve.
2022 11 06
1 2