Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

nem értem....

Nos, miért van az, hogy rengeteg felhasználónak törlik az eladásra kínált áruját, viszont azét nem akiknek végig ebayről vagy aliexpressről vagy iofferről stb..stb.. feltöltött képeit vannak.. nos, ez mégis miért van így!? őket miért nem törlik? ők miben különbözők? lehet, hogy iszonyat bunkó dolog az, hogy jelenteni szoktam az ilyeneket, DE mégis fent vannak.. ezt én nem értem.. hogy akkor most milyen szabályzatról beszélünk??? ez csak engem tud zavarni? az meg már más dolog hogy felraknak egy inget 4300-ért, amit én magamnak durván 1500Ft-ért rendeltem (1400 valamennyi volt) :)))) ;) Ne vegyetek ezektől!!! inkább rendeljetek magatoknak, ha nem tudtok rendelni kérjetek meg valami ismerőst, barátot.. biztos van a környezetetekbe olyan, aki tud rendelni és nem fog átverni titeket :)
2015 05 25
A jelentett és nem szabályos hirdetéseket töröljük, de mivel rengeteg az új hirdetés így nem biztos, hogy sikerül minden hirdetést elcsípnünk. Ezért kérünk mindenkit, hogy jelentsétek a szabálytalan hirdetéseket!
2015 05 25
nekem is törölték néhány ruhámat/cipőmet, pedig a sajátjaim, nem replikák, nem hibásak és nem is 100.000ret kérek el értük.. :D
2015 05 25
Nekem is folyamatosan törlik a termékeim!
2015 05 25
Én a telefon tokkal voltam így, az enyémet mindet törölték a többinek hónapokban óta fennt van.....
2015 05 25