Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Nem ír vissza az illető...

Miért van az,hogy rámír(!!!) egy lány,cserével kapcsolatban,benne is vagyok a cserében,linkelem is az adott ruhát amire cserélném,aztán nem ír vissza... Pedig látom,hogy 1 órája fent volt.. ENNEK MI ÉRTELME VAN? :||
2015 06 14
.... sajnos sokunkkal előfordul , úgyhogy én igazán annak szoktam megköszönni aki veszi a fáradságot és visszaír :-/ ez a szomorú valóság :-(( zsu
2015 06 14
Hát már tényleg ott tartok én is,hogy aki visszaír meg kell köszönni,mert luxus már néhány embernek,hogy visszaírjon.. De akkor miért érdeklődik? Vagy miért nem ír annyit,hogy bocsi de mégsem érdekel? Itt hagy kétségek között,mert nem tudom,hogy mit akar..
2015 06 15
Csajok, sajnos ez már csak ilyen. A múlt héten 2x álltam hülyén a megbeszélt helyen, időben egymagam, mert a "vevő" nem jött el. Nem milliós tételekről beszélünk... az viszont fel tud idegesíteni, hogy az én időmmel szórakozik valaki és még ha kérdőre vonom neki áll feljebb. Egyébként én is több olyan levelet kapok, hogy mérjem le, több képet kér stb., aztán megkérdezem kell-e, s nuku válasz. A legutóbb ráadásul egy INGYEN elvihető termékemről. szóval igen, kellene egy alapvető hozzáállást tanítani az ilyeneknek azt hiszem :)
2015 06 15
Nekem már több, mint egy hónapos "nem érek rá utalni" várakozásaim vannak. Ez egy 2 perces művelet. Én pl. addig biztos, hogy nem adom fel a csomagot, amíg nem utalja az összeget. Nem tudom, most arra vár, hogy becsaphat e?? A telefonszámosdit is átkéne venni az OLX-től. És sokkal több értelmes levelezés, adás-vétel lenne.
2015 06 15
Ilyen sajnos mindig is lesz. Nálam a leggyakoribb az, hogy ír valaki egy termékre, majd egy hétig semmi hír róla, közbe más is ír a termékre és nem tudom mit csináljak. Vagy oda adom annak aki másodiknak írt, és aztán magyarázkodhatok az elsőnek, amikor két hét után eszébe jut írni, vagy várok tovább, és szól hogy amúgy már nem aktuális és addigra már a másik érdeklődőnek se kell.
2015 06 15
Reni, én az első megoldást javaslom... sajnos van már benne tapasztalatom.
2015 06 16
Szervusztok, olvasom a hozzászólásokat és nagyon bólogatni tudok :-( Nekem is van, hogy nem válaszolnak, lefoglalják és "üldögélnek a babérjaikon" - tisztelet a kivételnek. Amikor én kérek valamit, nem válaszol, látom, hogy fent van és akkor sem. Múltkor durcás lettem és írtam neki, hogy nem igazán erőssége a válaszadás, erre rögtön jött a válasz, hogy bocsika, de az oldalt nem egyedül csinálja - a bemutatkozásban egyértelműen a saját ruháiról volt szó, illetve azt sem igazán tudom elhinni, hogy ha valóban többen csinálják az oldalt, akkor egyikük sem szól a másiknak ha üzenete jött :-) Persze, közbejöhet bármi, de nem 3 hétig folyamatosan :-( Igazatok van, alapvető hozzáállást kéne tanítani sokuknak :-) [:frusztralt] Ez a telefonos vagy legalább emailes elérhetőség valóban jó ötlet - támogatom :-) Sziasztok, szép Napot Nektek: Gabi
2015 06 26
Sziasztok :) Először is bocsi,hogy az én problémám nem teljesen passzol ... 2 napja regisztráltam,mert megláttam egy cipellőt amit nagyon szerettem volna ... Na de nem ír vissza ! Pedig azóta többször is volt online ! Ennek mi értelme van ? :(
2015 07 15
firestoregabi nekem eszembe jutott róla egy eladó. Venni akartam egy bokacsizmát, sarka felett kis láncos volt, kicsit rockeres olyan 1500-ért. Én egyből beleszerettem, így írtam is hogy megvenném, meg kértem belső talphosszat is. Hetekig semmi, mire megint írtam kissé kérdőre vonva, hogy hogy nem tud válaszolni, ha naponta, kétnaponta felnéz. Még én lettem kioktatva hogy nem egyedül az övé a profil. Akkor írja az is bele a bemutatkozásába, mert abból ez nem derülhetett ki, mert ha jól emlékszem oda nem is írt semmit.
2015 07 18
Én hétfőn adtam fel egy lánynak egy ruhát, elküldtem a képet a feladóvevényről, hogy nem vertem át. Azóta sem írt, hogy megkapta - e vagy mivan, és természetesen a pénzem sem jött meg azóta. Jövő hét szerdáig várok, ha addig nem ír, hogy megkapta vagy ha nem jön meg a pénzem, hatalmas balhét fogok csapni, az biztos. Az oldalnak nem véletlenül gardróbCSERE a neve, ha ennyire ingyen ruhára van szüksége, akkor forduljon a Vöröskereszthez. Tudtommal nem úgy nézek ki, mint kalkuttai Teréz anya.
2015 07 18
Angela, megoldódott azóta? Szerintem SOHA ne küldd el előre. Van utánvételes csomagküldés is, igaz bazi drága, de amint kézhezkapja a vevő, fizet is érte, neked meg viszi a postás. Akinek tényleg kell a ruci, fizesse ki, majd aztán küldöd. A boltban sem sétálsz el a ruhával, majd mész vissza fizetni 2 nap múlva. Bocsi, a keserű tapasztalat beszél belőlem az ígérgetősökkel kapcsolatban.
2015 07 30
Trusika, természetesen nem kaptam meg azóta sem a pénzem :)))) -.- Igazából én vagyok a hülye, de az első árucserém / eladásom volt itt a gardróbon... Mindjárt kiírom a feketelistára...
2015 08 02
Oh, sajnálom, tiltsd is le a lányt, a felhasználó neve mellett a jelentem gombbal.
2015 08 03
Szerintem ki kellene kötni, hogy aki pl. öt napon belül nem válaszol automatice törlődik a rendszerből!!! Kicsit komolyabban vennék lehet!
2015 10 05
1 2 Következő