Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés
Főoldal GYIK Biztonság Mit jelent, ha egy felhasználó blokkolt?

Mit jelent, ha egy felhasználó blokkolt?

Ha ezt a feliratod látod egy felhasználó adatlapján, az azt jelenti, hogy nem tartotta be a gardrobcsere.hu, mint közösség szabályait (olyan képeket használt, amit nem Ő készített, trágár, illetlen módon kommunikált másokkal, stb.). Ezen felhasználók profilja nem törlődik véglegesen a gardrobcsere.hu oldaláról. Nem tölthetnek fel új fényképeket, vagy adhatnak visszajelzést, de továbbra is használhatják a levelező rendszert, hogy a függőben lévő tranzakciókat lezárhassák..