Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Gardrobcsere.hu Blog

Főoldal Blog Jégkocka és a jó közérzet titka, próbáld ki

Jégkocka és a jó közérzet titka, próbáld ki

![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/blog/9385286d665d4695f557ea0c43bfd696.jpg) A kínai gyógyászat egyik természetes gyógyászati módszerének a neve feng fu, és mindössze egy jégkockára lesz szükséged hozzá. A jégkockát tedd a tarkódra pontosan a két tarkóizom közé, közvetlenül a haj vonalának kezdete alá, helyezkedj el kényelmesen, és várd meg, míg a jégkocka elolvad a kezedben. Ha erre nincs időd, csak rögzítsd egy sállal, és közben folytasd a teendőid úgy, ahogyan tennéd Ez a módszer javítja az éjszakai alvás minőségét és a kedélyállapotot, segíti az emésztőrendszer helyes működését, enyhíti a megfázás és a nátha tüneteit, segít megszabadulni a fejfájástól, fogfájástól, és általános fájdalomcsillapító hatása is van. Csökkenti a légzőszervi- szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét, hatásos a pajzsmirigyproblémák megszüntetésében, csökkenti a PMS tüneteit, és hozzájárul a mentális egészség megtartásához.
:) Szeretném megköszönni a tippet. Hosszabb távon még nem tudom mi a hatása, mert pár napja használom, de ha felteszem egyből élénkít és nem kell energiaital. :)
Erről még nem hallottam, de imádom a hideg dolgokat és néhány dologban segíthetne. :D Ki fogom próbálni. :D Köszönöm szépen a tippet.