Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

RENDELGETŐS PROFILOK LISTÁJA

Sziasztok. Ezt azért hoztam létre, hogy ide gyűjtsük a rendelgetős és ez által szabályt sértő felhasználókat! GYIK- Miért lett törölve a hirdetésem? Ha az általad kínált darabok kereskedelmi forgalomban kaphatók és/vagy a Gardróbcserét üzleti és marketing célokra használod. Ha új darabokat árulsz különböző méretekben, színekben melyeket egy másik boltból rendelsz. Aki esetleg nem fél attól, hogy negatívat kap vissza, nyugodtan írjon nekik, minél többet annál jobb, hátha eltűnnek így hamarabb :)
2016 06 12
Sajnos én úgy látom, hogy nem veszik figyelembe az adminok ezt a topikot... Pedig én is tudnék linkelni, de így minek.
2017 03 22
Nálam a főoldalon szinte csak ilyen termékeket dob be...Rendelős Obag, CK fehérneműk, cipők stb.
2017 04 20
Sziasztok! Lehet, hogy nem ide tartozik, viszont ugy vettem észre hogy van itt egy csomó "csaló". Arra gondolok hogy pl van kb 3-4 negatív visszajelzés a profilján. Olyanok hogy pl "utaltam, de nem küldi az árut és nem is ír vissza" vagy hogy "lelopta az én képemet és ugy hirdeti mintha a sajátja lenne", az ilyeneket miért nem lehet blokkolni? Ha már többen írták, nyilván nem kamu. Velem ilyen nem fordult elő, csak ha valakinek megnézem a visszajelzéseit, gyakran találkozom ilyennel.
2017 07 19
Felteszitek azokat, akik rendelnek és meggondolják magukat, velem is előfordúlt, de mi van azokkal az eladók kap, ha szeretnéd megvenni, de nem reagálnak? Őket miért nem teszitek felülvizsgálja Szendrey Erzsébet
2017 09 30
Nagyon sok ebayos terméke van!!! semmi keresnivalója itt!!!
2019 01 25
> szendrey46: > Felteszitek azokat, akik rendelnek és meggondolják magukat, velem is előfordúlt, de mi van azokkal az eladók kap, ha szeretnéd megvenni, de nem reagálnak? Őket miért nem teszitek felülvizsgálja Szendrey Erzsébet Szép estét! Teljesen igazad van! Itt nagyon sok eladó van aki nem válaszol az üzenetekre pedîg az ember vásárolni szeretne tőle!! Látja az ember hogy fent volt és semmi pedîg többször is îrtam neki. Meg aztán az email-be is látja jelzi neki azt nem nézi?? Bosszantó tud lenni az ilyen dolog is akkor mi a fenênek árulja a cuccait??
2019 03 24
> beja70: > > szendrey46: > > Felteszitek azokat, akik rendelnek és meggondolják magukat, velem is előfordúlt, de mi van azokkal az eladók kap, ha szeretnéd megvenni, de nem reagálnak? Őket miért nem teszitek felülvizsgálja Szendrey Erzsébet > Szép estét! Teljesen igazad van! Itt nagyon sok eladó van aki nem válaszol az üzenetekre pedîg az ember vásárolni szeretne tőle!! Látja az ember hogy fent volt és semmi pedîg többször is îrtam neki. Meg aztán az email-be is látja jelzi neki azt nem nézi?? Bosszantó tud lenni az ilyen dolog is akkor mi a fenênek árulja a cuccait?? Szerintem az hogy valaki nem reagál azonnal azért annyira nem nagy vétek. Én mondjuk csak nem régen regisztráltam, de biztos hogy nem látom bármikor az üzeneteket. Mármint, ott hagyom a gépet bekapcsolva, rohangálok, aztán este vagy másnap nézem meg újra. Szerintem ilyen szinten teljesen normális ez, és nem azért van mert kevésbé szeretném eladni a megunt dolgaim, csak több feladatom van minthogy egész nap az üzeneteket figyeljem.
2019 04 11
Ő volt már? https://gardrobcsere.hu/rendeljnalam-172059 Az összes hirdetése rendelős.
2019 09 16
https://gardrobcsere.hu/trendimarkas-174931 A tételeit miért nem törik?
2019 10 21
nézzetek be nálam!!!
2019 10 28