Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

"IDE VELE" ÜRES ÜZENET PROBLÉMA

Gondolom nem vagyok egyedül a problémával hogy naponta kapok üres üzeneteket , és amikor visszaírok az illetőnek hogy mit szeretne még válaszra sem méltat. Főleg az adminokhoz szólnék az ötlettel hogy NE LEHESSEN üresen elküldeni az üzenetet hanem igenis legyen úgy beállítva , hogy csak tartalommal legyen elküldhető. Ez sok eladó társamnak hatalmas segítség lenne úgy érzem. Ti mit gondoltok erről ? :)
2016 11 12
Ezzel én is egyetértek.
2016 11 12
Abszolút egyetértek!! Nekem eddig a legnagyobb kedvencem az az üzenet volt, ami így ebben a formában érkezett be hozzám (kép nélkül, csak szöveg): "Megvenném!" x-) x-)
2016 11 12
Jó ötlet, támogatom! :")
2016 11 13
Szerintem néha nem direkt érkezik, hanem az új felhasználó nem érti, hogyan működik ez, és csak rányom:)
2016 11 13
> Méhészlány: > Szerintem néha nem direkt érkezik, hanem az új felhasználó nem érti, hogyan működik ez, és csak rányom:) Csak szerintem az evidens hogyha érdeklődök valami iránt akkor nem csak lenyomok egy gombot, hisz ilyenkor felugrik az ablak és megjelelik az üzenetküldés lehetősége is. Vagy utána legalább írna annyit hogy bocsi nem érdekel a termék ,nekem ez a legbosszantóbb :)
2016 11 13
Buu! Nekem ilyen esetre már van egy előre írt szöveg, amit simán bemásolok. 😂 "Szia! Személyesen Pécsen megtekinthető vagy a postaköltség ellenében utalást követően ajánlottan feladom. Ha ezt szeretnéd szívesen mérek előtte, hogy tuti jó legyen! Ölel Netta" Az a néhány másodperc nekem nem okoz gondot, ha meg esetleg tényleg egy rendes vevővel állok szemben, nem lenne jó ilyen miatt veszni hagyni. De persze sok esetben választ már én sem kapok, de annyi baj legyen legyen! 😊
2016 11 14
nem rég regisztráltam ide vele nézz cserét ,utána semmi.mit kell tennem elrontok valamit szerintem.. :s
2016 11 15
> boszika50: > nem rég regisztráltam ide vele nézz cserét ,utána semmi.mit kell tennem elrontok valamit szerintem.. :s nem rontasz el semmit. tele az oldal a kamu meg rendelgetős hirdetésekkel, hatezer címszóval a termékek alatt. csak nézd meg a legnépszerűbb termékeket a főoldalon...
2016 11 17
Én általában ha üres üzenetet kapok vissza írok egy "?" (Ennyit) most is ez volt és még a hölgy háborodott fel, hogy "üres ide vele " üzenetnek hívtam és vissza küldött egy képet az "üres ide vele " üzenetről , "hogy hát ez nem üres mert ott van " az utomatikus szöveg, és még én lettem a b*nko, mert le írtam hogy érdekes mások oda tudnak írni annyit hogy esetleg meg van-e még . Szerintetek ? 2 napig veszekedet velem és közölte hogy akkor eladó a termék vagy csak vitatkozni járok fel ide x-) Nem tudom ti hogy vagytok vele de egy ilyennel nem szívesen adom el a cuccaim. :|
2019 08 01
Nem is tudom melyik idegesítőbb, egy "ide vele" a sablon szöveggel, vagy a Megvan-e még üzenet (de pl. a "szia, csere?" is olyan bunkónak hangzik). Én azért visszaírok, hogy mégis mire gondolt, vagy hogy csak a hogyléte felől érdeklődik, vagy tényleges vásárlási szándék is áll az üzenet mögött. 80% el szokott tűnni a francba, manapság már vállat rándítok és törlöm, minek húzzam fel magam, a maradék 20%-al meg rendesen, gyorsan lehet kommunikálni és üzletelni.
2019 08 01
A "kedvencem" a következő üzenet ebben a kategóriában: "megvan, üzeneted várja tothkinga1234(kukac, stb)". Több hasonló ilyet kaptam. Nem értem. Ezek valódi személyek vagy robot írja őket?
2020 09 12
> Sminkrajongó: > A "kedvencem" a következő üzenet ebben a kategóriában: "megvan, üzeneted várja tothkinga1234(kukac, stb)". > Több hasonló ilyet kaptam. > Nem értem. Ezek valódi személyek vagy robot írja őket? Csak nézz rá a témára: https://gardrobcsere.hu/forum/t/30252/ne-valaszoljatok-a-gagyi-magyarsaggal-iro-profiloknak?page=1&dt=1599939405602
2020 09 12
Az üres "ide vele" felhasználókból sosem lesz vevő. Sokéves tapasztalat. Pontosan amiatt, amit a topicnyitó társunk írt. Ha csak kezdő valaki, akkor is látni kell ha gyorsan elmegy az ide vele, hogy írni nem írt. Ezért akár külön is tud írni üzenetet (saját oldalunkon). Ha valaki szeretne valamit, azért tesz. Ez az élet más területein is érvényes, és itt is. Az alapvető probléma ezekben az esetekben a kvázi robot mód, ahogyan sokan passzióból használják az oldalt. Unatkozik? Nem tudom. Csak nyomogatja az ide vele gombot, anélkül, hogy elolvasná a hirdetést, hovatovább a saját oldalad leírását, esetleg rápillantana az avatárra. Évekkel ezelőtt - nem véletlenül - állítottam be ezt profilképnek. Mégis rendszeresen kapok "Szia, csere?" üzenetet.
2021 03 23