Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Hogyan lehet jelenteni adminnak felhasználót?

Sziasztok! Van egy nagyon gyanús "nőnek álcázott férfi" tag, aki használt büdös és szakadt zoknikat keres. Hol tudnám jelenteni? Köszi
2017 01 18
> spatri: > Sziasztok! > Van egy nagyon gyanús "nőnek álcázott férfi" tag, aki használt büdös és szakadt zoknikat keres. Hol tudnám jelenteni? > Köszi Szent tehén.... Ezt nem mondod komolyan... A helyedben eladnék neki egyet 10 000 ft ért, csak éppen azt nem mondanám meg neki, hogy párom hordta helyettem egy hónapig. Azt szagolgathatná kedvére, ha túlélné! - haha x-) x-)
2017 01 18
Sziasztok! Engem jófogáson talált meg magát Péternek nevezett valaki, szakadt harisnyákat kért volna megvételre... valami perverz lehet.
2017 01 19
Sajnos több ilyen is volt már az oldalon, leginkább fehérneműkre vadásznak, mindenképp jelentsétek az adminnak, küldjétek el neki a beszélgetést és tiltani fogja!
2017 01 19
> lacrymosa: > Sziasztok! Engem jófogáson talált meg magát Péternek nevezett valaki, szakadt harisnyákat kért volna megvételre... valami perverz lehet. Nahát, ugyan ott, szintén Péter írt nekem is. Úgy akart harisnyát venni tőlem, hogy ott nem is hirdetek egy darab harisnyát se :D
2017 01 19
Péter engem is megtalált:) Ugyan már, udvarias volt meg minden, hát ha valakinek ez a gyengéje, Istenem:D Persze eladó harisnyám nekem sem volt:)
2017 01 19
> Méhészlány: > Péter engem is megtalált:) Ugyan már, udvarias volt meg minden, hát ha valakinek ez a gyengéje, Istenem:D Persze eladó harisnyám nekem sem volt:) Igen, jófogáson is körülményeskedve, kedveskedve kérdezte, hogy nem volna-e... Komolyan, miféle ember lehet az ilyen... Pláne ha egyáltalán van/volt barátnője, elcsente a szennyesből a bugyikat/zoknikat, és szagolgatta, vagy mi? x-)
2017 01 19
Én tegnap írtam neki ! Még nem reagált ! Negativ visszajelzés miatt !!!! Várom a fejleményeket !!!
2017 01 20
Nekem is irt, 2 cipot es 4 harisnyat akar venni. Tegnap irt hogy mikor volt hasznalva a harisnya... gondoltam de fura de biztos az erdekli hogy mennyire kopott vagy valami.... erre ma irt hogy a masik neven levelezzunk tovabb Andi.B mert a masik nevelel Lotti.... nem tudja mi van. Kuldtem kepet a harisnyarol ugy hogy csak a labszaramra huzram fel.. basszus :((( Most meg irta hogy nem hordanam egy kicsit oket ha lehet... mondom mi van??? Ekkor lett nagyon gyanus... Szoval emberunk Andi.B neven garazdalkodik, ő volt Lotti.... Mar le is lett tiltva a Lotti neve..
2017 01 20
Ne irj neki!!!! > DzseniferTakacs: > Én tegnap írtam neki ! Még nem reagált ! Negativ visszajelzés miatt !!!! Várom a fejleményeket !!!
2017 01 20
Kinga56 ÁT VERT ENGEM KÜLDTEM NEKI HÚSVÉTI KOSZORÚ ÁRÁT AZÓTA EL TŰNT .MEGJEGYZEM AZÓTA MÁSOKAT IS ÁTVERT TEHÁT CSALÓ!
2019 04 24
Kinga56 még mindig nincs letiltva pedig már 5 embert csapott be medíg várnak még ez felháborító!!!!!
2019 04 25