Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Szépség, stílus, egészség /

Táplálkozás, receptek, környezet /

Ruhák csokiert !?

Kedves lányok ! Végre sikerült ki válogatni a ruhaim és rengeteg darabom van amit nem hordok már . Sajnos azt vettem észre hogyha kiírok egy jelkepes összeget akkor azt nem veszik meg mert "túl olcsónak " tartják. Arra gondoltam teszek egy utolsó próbát és ruhákat egy tábla Milla csokiert lehet elvinni ( egy db ruha = 1 tábla csoki )személyes találkozóval Budapesten (itt sajnos csak pár helyszín lesz ) . Szerintem ez teljesen reális mert így kb 300ft ert lehet megvenni egy ruhát . Mi a véleményetek erről ? Ha lenne jelentkező akkor elkezdenem töltogetni a ruhákat :)
2017 08 12
Szió! Szerintem nagyon jó ötlet (:
2017 08 12
Szerintem is jó ötlet! Én szoktam felrakni ingyenes termékeket, a nyár elején egy lánnyal találkoztam, akinek elvittem egy kalapot, ingyen odaadtam neki de cserébe hozott nekem egy tábla csokit. Szóval ha nem szeretnél aprópénzeket kérni a ruhákért, szerintem beválhat! :")
2017 08 12
Köszönöm a válaszaitokat, akkor el is kezdem feltöltögetni a dolgokat . Remélem bejön :)
2017 08 14
Szia, én nem akarlak elkeseríteni, de a j betűs oldalon hónapok óta rakok össze ruhacsomagokat, márkás jó állapotú mai divatú ruhákból cipőkből táskákból. Nem kis szetteket 8-10 db-osakat. és annyit kérek csak hogy a postaköltséget MPL csomagként fizessék ki és ingyen van amúgy a cucc. (nekem nincs időm rohangálni az átadás miatt mert dolgozom) Namost 10-ből így is két csomag megy el nagy nehezen. Pedig a vidékieknek ez tényleg ingyen van, mert bármit vesz a postát ki kell fizetnie. És nem megy el semmi. Szóval sok sikert a csokizáshoz, de az a tapasztalat hogy az embereknek ingyen se kellenek ruhák. Hiszen bemész a H&M-be (főleg ilyenkor nyár végén) és kb majdnem ingyen kapod meg őket úgy hogy azok újak.
2017 08 15
Ebbe igazad van,hogy elég nehézkes bármit is eladni főleg most , hogy itt vannak az akciók. De nekem eddig úgy néz ki, hogy bejön a dolog már többen is írtam és már volt vásárlás is :) Igazából már 2 zsák ruhát kidobtam , de még mindig van és jó lenne ha az nem veszne kárba.
2017 08 15
Én eddig akárhány ruhadarabot tettem fel ingyen, eddig mind elkelt. Voltak közte hibásak is, persze olyan, aminek kisebb hibája volt és még lehetett hordani továbbra is, voltak hibátlanok is, mindet elvitték ingyenesen. Még most van pár feltöltve, de hátha azok is gazdára találnak. Egyébként pont a multkor írt nekem egy felhasználó, hogy ingyenesen elvihető ruhákat keres az oldalon, szóval szerintem van rá érdeklődés! :)
2017 08 15
Nálam sokszor a vevők lustasága a probléma hogy nem jönnek el érte mert nem a központban lakok. Bár én úgy érzem hogyha már ingyen adok valamit akkor igenis jöjjön el érte az illető ne nekem kelljen már házhoz vinni . De nem ? :D
2017 08 16
Hat de. Ez is a bajom ezzel hogy te odaadta valamit ingyen és tipikus esete a kisujjad nyujtod letepik a karodat esetnek... Te vidd el te fizesd a feladást... Persze volt pár olyan is vidékről tanyáról akik nagyon hálásak voltak a csomagért . De ez a ritkább sajnos
2017 08 16