Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Beszélgetések /

Cin cin Amica vélemények

Sziasztok! :) Napokban rábukkantam a cin cin amica weboldalára és nagyon jó és szép dolgokat találtam rajta, de nem ismerem igazán. Nektek mi a véleményetek róla? Milyen tapasztalataitok vannak?
2017 08 18
Én egyszer elkövettem azt a hibát, hogy bementem hozzájuk a Nyugati aluljáróban lévő üzletbe, nyári lábbelit kerestem a méretemben. A bolt elején ki volt írva, hogy 50% minden termék árából. Gondoltam, ez minden termékre vonatkozik :') Kasszánál beütötték a normál árat, és kérdőn néztek rám, hogy mért nem fizetem ki. Majd mondtam, hogy de ki van írva, hogy akció, minden termék 50% kedvezménnyel eladó, pont ennyi készpénz van nálam. "Ja, erre nincs kedvezmény". Nem volt már alapból leértékelve, átcímkézve sem. Mondom rendben, kártyával tudok fizetni?..."Azzal nem"...Köszönöm szépen, akkor nem erőltetjük a dolgot ,:)
2017 08 18
Uhh.. elég vegyes vélemény van róluk.. Nem tudom hogy meg merném e kockáztatni. Nagyon szépen köszönöm a segítséget lányok 😊
2017 08 18
Budapesten az Ázsia Centerben ugyan ezeket a cipőket kapod meg és olcsóbban, mint azt a Cin Cin Amica árulja. Gondolom ez elmond mindent. Bármelyik kínai üzletbe besétálsz biztos vagyok benne, hogy ezeket a darabokat fogod látni és még spórolsz is, ha ott veszed. Szerintem felejtsd el ezt a boltot és inkább nézz körbe a kínaikban. Egyébként is a legtöbb üzletükben borzasztó bunkók és lekezelőek...
2017 08 18
Én vásároltam már ott, de többet nem fogok. Tényleg nagyon lekezelőek az eladók, és a Nyugati aluljáróban olyan zsúfolt a bolt, hogy levegőt alig lehet kapni, ha sokan vannak, nemhogy cipőt keresni, próbálni.
2017 08 18
Én egyszer egy slipont rendeltem tőlük. Felül fekete műbőr, alul fehér. Mármint a képen volt fehér, amikor kicsomagoltam inkább enyhén sárgás volt. Utána pedig hiába vigyáztam rá és pucoltam, még jobban besárgult..
2017 08 19
Én még nyár közepén vásároltam náluk egy szandált 5400-ért.Aztán,a barátnőm másnap jön felém ugyan olyan szandálban,megkérdeztem tőle,hogy hol vette,erre közli velem,hogy 3200-ért egy Kínaiban. Egyébként vannak nagyon szép cípőik,de tényleg kínaia minőségűek,illetve elég nagy árakat kérnek érte..
2017 08 29